hinta nousee
hinta nousee

Muutoksia Microsoft maailmassa!

Microsoft tekee suuria muutoksia CSP-mallin lisensointiin ja korottaa CSP-mallilla hankittujen lisenssien hintoja. Nykyisin lähes kaikki alle 300 henkilön Microsoftin lisenssejä käyttävät yritykset, käyttävät CSP-mallin lisenssejä.

Mikä muuttuu?

On tärkeää muistaa, että kyseessä on kaksi erillistä muutosta, eivätkä nämä suoranaisesti liity toisiinsa.

1.3.2022 astuu voimaan hintojen korotus, joka koskee CSP-mallilla hankittuja Office 365 ja Microsoft 365 lisenssejä. Hinnan muutos koskee kokonaan uusia tilauksia, jälleenmyyjältä toiselle siirtyessä tehtäviä tilauksia sekä 1.3. jälkeen vanhoja uusiutuvia tilauksia.

 

Toinen muutos koskee koko CSP-mallin lisensointia. Microsoft on lanseerannut CSP-malliin uuden New Commerce Experience mallin, joka on 1.1.2022 alkaen ollut käytössä nykyisen mallin rinnalla. Maaliskuusta 2022 alkaen kaikki uudet tilaukset tulee tehdä uudella NCE-mallilla. Tammi-helmikuun ajan on siis mahdollista tehdä tilauksia vielä vanhalla mallilla ja tämän jälkeen kaikki uudet tilaukset tehdään automaattisesti uudella mallilla.

 

Mitä uusi malli oikein pitää sisällään?

o   Hinnoittelu muuttuu. Jatkossa sitoutuessa 12 kuukaudeksi saa lisenssit edullisemmin kuin yhdeksi kuukaudeksi sitoutuessa.

o   Kuukausilaskutusvaihtoehto saatavilla myös 12 kuukauden tilausjaksolle.

o   Voit sekoittaa eri yhden ja 12 kuukauden tilausjaksoja jopa samalla tuotteella.

o   Uudistuksia tilausten hallintaan ja peruutuksiin.

§  Jatkossa tilauksen voi peruuttaa 72 tunnin kuluessa tilauksen teosta. Tämän jälkeen peruutus tai kappalemäärän pienentäminen ei ole enää mahdollista kesken tilausjakson. Kappalemäärää voi kuitenkin korottaa kesken tilauskauden.

§  Uutena ominaisuutena lisenssitason korotus mahdollisuus kesken tilausjakson.

 

§  Etukäteen ajastettavat tilausmäärien muutokset.

Entä mitä seuraavaksi? 

Miten tämä vaikuttaa yritykseni lisensseihin?
Lakkaavatko lisenssit olemasta muutoksen yhteydessä?

Ei hätää, me autamme sinua lisenssikiemuroissa. Meiltä löytyy usean vuoden kokemus Microsoftin eri lisensointimalleista, niiden lisensointi säännöistä ja hinnoittelusta. Ota yhteyttä ja tehdään teille parhaiten toimiva suunnitelma uuteen lisensointimalliin siirtymiseen.

NYT tarjolla! Vielä helmikuun loppuun saakka!

Erikoistarjous saatavilla, kun siirryt uuteen lisensointimalliin helmikuun loppuun mennessä.

Microsoft 365 -palvelu

Edellä mainitut asiat ovat osa Microsoft 365 -tietoturvapalveluiden työkaluja. Nämä ovat tärkeimpien joukossa olevia, yrityksesi tietoturvallisuutta parantavia asioita, jotka tulisi ehdottomasti ottaa käyttöön. Suurin osa yrityksistä ei kuitenkaan osaa laittaa näitä toimintoja päälle tai varsinkaan optimoida niitä juuri heille sopiviksi.
Siksi IT-talot pitävätkin huolen myös näiden ominaisuuksien käyttöönotoista yrityksille. Usein nämä palvelut tapahtuvat projektiluontoisesti, mutta koska kyberpahisten keinot kehittyvät jatkuvasti, niin myös Microsoft 365 -palvelun tietoturvaominaisuudet päivittyvät samaa vauhtia. Me olemmekin e-IT:llä kehittäneet tätä varten kuukausimaksulla toimivan palvelun, jossa otamme mm. nämä asiat käyttöön yrityksessäsi, sekä hoidamme myös kaikki muut jatkuvasti kehittyvät ominaisuudet puolestanne. Tutustu niihin tarkemmin täältä:

Oliko vinkit hyviä? Jaa ne eteenpäin tästä!

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä täältä

Ota yhteyttä
Lataa tietoturvan E-kirja!Lataa ilmainen E-kirja tietoturvasta

Älä missaa mahdollisuutta saada hyödyllinen E-kirja ihan ilmaiseksi. Loistava ilmaislahja kenelle tahansa!
Löydät siitä loistavia tietoturvavinkkejä henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön.
Tilaa oma kopio itsellesi!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.