Aruba Central -pilvipalvelu

Aruba Central
-verkkopalvelu yrityksille

Älä anna yllättävienkään syiden hidastaa verkkoasi!
Samalla omistautumisella, kuin tässä videossa nähdään, mekin taistelemme yrityksesi toimivan verkon eteen!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aruba Central -verkkopalvelu yrityksille

Virtaviivaista verkkotoimintoja ja säästä aikaa laitteiden käyttöönotossa Aruba Central -palvelulla.
Se on keskitetty, pilvipohjainen verkon hallinta- ja valvontatyökalu. Aruba Central -palvelun avulla saadaan reaaliaikainen tieto verkkojen ja laitteiden tilasta, ja tätä tietoa voidaan hyödyntää ympäristön analysoinnissa ja hallinnassa.

Verkon suunnittelu yrityksille. Palvelu on aina tapauskohtainen ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteistyössä yrityksen ja e-IT:n asiantuntijan kanssa, määritellään toimiva verkko -infra kaikkiin tarpeisiin.

Palveluun kuuluu Aruba Central pilvipalvelulisenssit. Palvelun avulla saadaan verkkoon kattava näkymä. Dashboard-näkymällä saamme yleiskuvan verkosta ja sen suorituskyvystä.

Asiakkaan tarpeisiin mitoitettujen laitteiden ja lisenssien hankinta. Laitteet on mahdollista hankkia omaksi tai e-IT:n Aruba -laitepalveluun kuuluvana osana.

LAN ja/tai WLAN verkonhallinta ja –valvonta pilvipalvelun avulla Palveluun sisältyy säännölliset tietoturva- ja laiteohjelmistojenpäivitykset. Ongelmien perusselvitys kuuluu Premium IT -palvelun asiakkaille.

Palvelussa hallitsemme laitettasi automatiikan ja teköälyn avulla kustannustehokkaasti. Muodostuneista hälytyksistä tehdään työtiketti ja jatkotoimenpiteistä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Aruba Central -pilvihallintapalvelu mahdollistaa verkon konfiguroinnin nopeasti ja joustavasti, sekä antaa kattavan näkymän siitä, mitä verkossasi tapahtuu. Palvelu soveltuu hyvin sekä yksittäisen konttorin, että laajemman toimipisteverkoston hallintaan.

Katso tästä vielä ammattimainen tietopaketti Aruba Centralin toiminnasta ja sen tärkeydestä.

Hyödyllisiä linkkejä Aruban sivuille

Aruba on yksi meidän tärkeistä yhteistyökumppaneistamme
Ennen ostopäätöstä, voit käydä katsomassa lisätietoa laitteista ja palveluista suoraan Aruban sivuilta. 
Avautuu uuteen välilehteen.

Aruban tukiasemat

(Katso uusi 630 -sarja!)

Aruban tukiasemat

Mene sivulle

Aruba hallinta ja pilvipalvelu

Aruba hallinta ja pilvipalvelu

Mene sivulle

Aruba Central -hinnat

Hinnat alv.0%

Jos sinulla on jo omat laitteet, voit ottaa meiltä pelkän ylläpitopalvelun, millä takaat yrityksesi verkon sujuvan toimivuuden kaikissa ympäristöissä. 
Meiltä saat myös kytkimet ja tukiasemat järkevällä ja helposti ennakoitavalla kuukausimaksulla, kun kerralla ostettuna ne voivat maksaa tuhansia euroja. Kysy juuri yrityksellenne räätälöidyistä laitepalveluista lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

Aruba Central
-palvelu

Edullinen pilvipalvelun ylläpito
15 /laite/kk
  • Palveluun sisältyy;
  • Pilvipalvelu ja tekoäly
  • Lisenssit
  • Valvonta ja raportointi
  • Ongelmien havaitseminen

Aruba Central
-palvelu+laite

Edullinen pilvipalvelun ylläpito, sekä laite
30 Alk./laite/kk
  • Kytkin tai tukiasema
  • Varalaitepalvelu
  • Pilvipalvelu ja lisenssit
  • Valvonta ja raportointi
  • Ongelmien havaitseminen ja korjaukset

Tutustu myös IT-tukipalveluumme

Jokainen yritys tarvitsee välillä apua IT-asioissa. Meillä on siihen hommaan laadukkaat ratkaisut kaikille, yrityksen koosta tai tarpeista riippumatta

Tarvitseeko yrityksesi
tietokoneita?

Onko aika päivittää yrityksesi tietokoneet? Meiltä saat huippulaadukkaat laitteet edullisesti joko kertamaksulla tai vaikka leasingillä!

Ota yhteyttä

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Sovi Teams-tapaaminen
Hyvää joulun aikaa, toivoo e-IT!Tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun kilpailutat IT-palvelusi meillä!

Me tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluidesi kartoitukseen! Varaa aika 30 minuutin Teams -tapaamiseen, vaikkapa ensi vuodelle ja lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itse kolme suklaalevyä! Tarjous voimassa koko joulukuun ajan!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.

Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit pelottavan halvalla!

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 -tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft 365 -asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft 365 lisensseihin. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti!