Search
Close this search box.

Aruba Central
-verkkopalvelu yrityksille

It just works! Aruba Central palvelulla saat verkon joka on varmatoiminen.
Verkko joka päivitetään säännöllisesti ja pysyy turvallisena. Pilvipalvelun avulla havaitsemme ongelmat ennen kuin ehdit huomata!

Mihin tarvitsen verkkoa saati pilvihallintaa?

Yrityksellä on yleensä muitakin prioriteettejä kuin IT-asiat, mutta verkko on aina mukana matkassa kun ollaan internetin äärellä. Toki jos yrityksesi pystyy edelleen toimimaan ilman Teams/Zoom tapaamisia ja sähköposteja, olet turvassa, muutoin verkko on aina välttämättömyys. Miksi verkko sitten merkitsee, toimiihan se nytkin vai toimiiko? Verkko on jokaisen yrityksen toiminnan ytimessä halusit sitä tai et. Toisilla se toimii tuurilla ja toisilla taidolla. Jos verkko ei toimi, ei toimi sähköpostit, Teamsit, iltalehti.fi tai mikään muukaan. Joskus verkko saattaa toimia, mutta kone tuntuu jumittavan tai palaveri pätkii. Myös siis tietokoneen hidastuminen saattaa johtua huonosta verkosta! Verkkoa siis tarvitaan kaikkeen tekemiseen pilvipalvelussa, palvelimella tai internetissä.
Se voi siis pysäyttää liiketoiminnan tai olla huomaamattomasti taustalla.Miten sitten saada toimiva verkko?

No kaikki lähtee tietysti hyvästä suunnittelusta, ammattitaidosta ja sopivista työkaluista. Ensin mietitään miten kriittinen verkko on liiketoiminnalle ja kuinka pitkiä katkoksia ollaan valmiita sietämään? Kuinka hyvä kattavuus halutaan langattomalle verkolle? Kun nämä vaatimukset ovat tiedossa päästään budjettiin ja teknisiin vaatimuksiin. Tämän jälkeen suunnittelijamme löytää käyttöönne sopivimmat laitteet. Laitteet valitaan yleensä toimintavarmuuden mukaan tai riskiä sietäessä painottamalla budjettia.
Toimiva verkko on siis hyvin suunniteltu ja toimivaksi testatuilla laitteilla toteutettu.

 

Entä se pilvihallinta sitten?

No pilvihallinta voi kuulosta nykypäivän hypesanoilta, mutta yhdistettynä laadukkaaseen palveluun siitä on oikeastikin hyötyä. Nykyisin kytkimet, palomuurit ja langattomat tukiasematkin saadaan kytkettyä pilvihallintaan ja nimensä mukaisesti sieltä saadaan niitä hallittua. Siellä siis määritetään asetukset, tehdään niihin muutokset ja ennen kaikkea valvotaan. Pilvi mahdollistaa myös tekoälyn hyödyntämistä verkkolaitteista kerätyn tiedon pohjalta, joka ilmoittaa hälytyskeskukseemme poikkeamista ja mahdollista ongelmista. Ilman hälytyskeskusta tai valvontaa niistä ei tietenkään ole mitään hyötyä, mutta sen kanssa saadaan tehokkaasti puututtua ongelmiin jo ennen kuin niitä ehkä huomataankaan. Vähintään päästään reagoimaan nopeammin ongelmatilanteeseen. Muulloin sen avulla tiedetään että kaikki laitteet ovat toiminnassa ja päivitettynä. Pilvipalvelu helpottaa myös päivitysten ja muutosten tekoa. Monesti päivitysten unohtaminen on suurin uhka tietoturvalle ja toimivuudelle.
  Milloin sinun verkkolaitteesi on viimeksi päivitetty?


Puhutte paljon palvelusta, eikö pilvihallinta tee jo kaiken?

Palvelu alkaa tietysti jo hyvästä suunnittelusta, mutta arjessa se tarkoittaa ennakoivaa ja nopeaa reagointia ongelmatilanteisiin. Verkon osalta suunnittelu ja riittävät laitteet ovat äärimmäisen tärkeitä, koska niitä on myöhemmin hankala vaihtaa. Palveluumme kuuluu myös hyvät valvontaprosessit, joita on mietitty ja kehitetty jo useampi vuosi, eli ei riitä että valvoo vaan pitää valvoa hyvin. Meillä jokaisesta poikkeamasta tulee hälytys, jonka ihminen käy läpi ja siitä jää merkintä. Tämän lisäksi meillä on suunnitellut prosessit myös huoltokatkoihin ja päivityksiin, jotta ne eivät jää tekemättä tai aiheuta haittaa asiakkaalle. Monesti verkko jää päivittämättä, kun siitä ei ole sovittu, ei tiedetä tai ei välitetä. Meillä verkot ovat aina ajan tasalla se on helppo myös pilvipalvelun avulla auditoida. Hyvää suunnittelua ja prosesseja kuvastaa myös se, että pidämme omassa varastossa varalaitteita. Näin saamme nopeasti vaihdettua vikaantuneen palvelulaitteen toimivaan.
Tällä kaikella varmistamme, että verkko vain toimii!

Aruba Central -verkkopalvelu yrityksille

Virtaviivaista verkkotoimintoja ja säästä aikaa laitteiden käyttöönotossa Aruba Central -palvelulla.
Se on keskitetty, pilvipohjainen verkon hallinta- ja valvontatyökalu. Aruba Central -palvelun avulla saadaan reaaliaikainen tieto verkkojen ja laitteiden tilasta, ja tätä tietoa voidaan hyödyntää ympäristön analysoinnissa ja hallinnassa.

Verkon suunnittelu yrityksille. Palvelu on aina tapauskohtainen ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteistyössä yrityksen ja e-IT:n asiantuntijan kanssa, määritellään toimiva verkko-infra kaikkiin tarpeisiin.

Palveluun kuuluvat Aruba Central -pilvipalvelulisenssit. Palvelun avulla saadaan verkkoon kattava näkymä. Dashboard-näkymällä saamme yleiskuvan verkosta ja sen suorituskyvystä.

Asiakkaan tarpeisiin mitoitettujen laitteiden ja lisenssien hankinta. Laitteet on mahdollista hankkia omaksi tai e-IT:n Aruba -laitepalveluun kuuluvana osana.

LAN ja/tai WLAN verkonhallinta- ja valvontapilvipalvelun avulla Palveluun sisältyvät säännölliset tietoturva- ja laiteohjelmistojenpäivitykset. Ongelmien perusselvitys kuuluu Premium IT -palvelun asiakkaille.

Palvelussa hallitsemme laitettasi automatiikan ja teköälyn avulla kustannustehokkaasti. Muodostuneista hälytyksistä tehdään työtiketti ja jatkotoimenpiteistä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Aruba Central -pilvihallintapalvelu mahdollistaa verkon konfiguroinnin nopeasti ja joustavasti sekä antaa kattavan näkymän siitä, mitä verkossasi tapahtuu. Palvelu soveltuu hyvin sekä yksittäisen konttorin että laajemman toimipisteverkoston hallintaan.

Hyödyllisiä linkkejä Aruban sivuille

Aruba on yksi tärkeistä yhteistyökumppaneistamme
Ennen ostopäätöstä. Voit käydä katsomassa lisätietoa laitteista ja palveluista suoraan Aruban sivuilta. 
Avautuu uuteen välilehteen.

Aruban tukiasemat

(Katso uusi 630 -sarja!)

Aruban tukiasemat

Mene sivulle

Aruba hallinta ja pilvipalvelu

Aruba hallinta ja pilvipalvelu

Mene sivulle

Aruba Central -hinnat

Hinnat alv.0%

Jos sinulla on jo omat laitteet, voit ottaa meiltä pelkän ylläpitopalvelun, millä takaat yrityksesi verkon sujuvan toimivuuden kaikissa ympäristöissä. 
Meiltä saat myös kytkimet ja tukiasemat varastovalikoimastamme nopeasti, järkevällä ja helposti ennakoitavalla kuukausimaksulla, kun kerralla ostettuna ne maksavat tuhansia euroja.
Valitse vain haluamasi teknologian taso Wifi5 / Wifi 6 tai Wifi 6E / 7.
Kysy juuri yrityksellenne räätälöidyistä laitepalveluista lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

Aruba Central hallintapalvelu

Asiakkaan laitteen valvonta

16€ /tukiasema/kk
 • Aruba Central pilvilisenssi 36kk
 • Ei sisällä laitetta
 • e-IT päivityspalvelu
 • e-IT valvontakeskus

Aruba Central palvelulaite

Helppo ratkaisu kiinteällä hinnalla

25€ /tukiasema/kk
 • Aruba enterprise Wi-Fi 5 laite
 • Aruba Central lisenssi 36kk
 • e-IT päivityspalvelu
 • e-IT valvontakeskus
 • e-IT varalaitepalvelu

Aruba Central palvelulaite 6Ghz

Uusimman teknologian tukiasemat Wifi6E / Wifi7

40€ /tukiasema/kk
 • Aruba Enterprise Wi-Fi 6E
 • Aruba Central lisenssi 36kk
 • e-IT päivityspalvelu
 • e-IT valvontakeskus
 • e-IT varalaitepalvelu
 • Uusi 6Ghz taajuus käytettävissä
 • Taajuuksien samanaikainen käyttö 2,4Ghz, 5Ghz ja 6Ghz

Tutustu myös IT-tukipalveluumme

Jokainen yritys tarvitsee välillä apua IT-asioissa. Meillä on siihen hommaan laadukkaat ratkaisut kaikille, yrityksen koosta tai tarpeista riippumatta.

Tarvitseeko yrityksesi
tietokoneita?

Onko aika päivittää yrityksesi tietokoneet? Meiltä saat huippulaadukkaat laitteet edullisesti joko kertamaksulla tai vaikka leasingillä!

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email