Search
Close this search box.

Referenssit

IT-liiketoimintakumppanuutta jo yli 15 vuoden ajan. Teemme tätä aidosti sydämellä!

Iloinen asiakaspalaute Premium
IT-palveluistamme

Se täytyy kuitenkin olla silleen, että kun illalla menee nukkumaan niin tietää, että meille tärkeät tiedot ovat huomennakin vain meidän tiedossa.
ISMO NURMI – Toimitusjohtaja, Siivousliike Uuspalvelu Oy

- Kokeile parempaa IT:tä!

Tässä muutamia suosituksia asiakkailtamme!

Eurofins-Logo

”Olen antanut muutamia suuria IT-projekteja hoidettavaksi e-IT:lle, enkä voinut olla tyytyväisempi tuloksiin. e-IT:n henkilöstö teki mahtavaa työtä tarjotakseen parasta, joustavaa ja nopeaa tukea näille projekteille.

Tästä syystä voin suositella e-IT:tä IT-yritykseksi kaiken kokoisille toimijoille. He tekevät erittäin hyvää työtä sekä ajattelevat todella mikä on asiakkaalle parasta.”

Mikko Pajunen,
Eurofins Nordic IT:n maavastaava

”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan.

Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille.”

Ismo Nurmi,
Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

TKK-Rakennus_logo

”Yrityksemme oli kehitysvaiheessa, jossa tarvittiin selkeää tiedonhallinnan kehityshyppäystä sekä siihen liittyvien ohjelmistojen ja laitteiden hankintaa. e-IT tuli apuun tässä. Olemme todella tyytyväisiä palvelun laatuun, joka sisältää opastuksen ja huolehtimisen siitä, että uusien ohjelmistojen ja työkalujen käyttöönotto sujuu ongelmitta. Henkilökuntamme on ollut tyytyväinen tähän yhteiseen kehitysprosessiin. Vastaavasti e-IT:n henkilökunta omaa vahvan teknisen osaamisen ohella erinomaisen palveluasenteen.”

Tommi Alanen
Toimitusjohtaja
TKK-Rakennus Oy

”Oma kokemukseni e-IT:n kavereista on positiivinen. Se, että asiakas ei ole datanikkari tai hirveän kiinnostunut IT:stä ei haittaa, sillä e-IT:n miehistö on osannut selittää ja selvittää monet asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Heidän teknistaloudellinen näkökulma on kiitettävä asiakkaan näkökulmasta katsottuna.”

Tatu Hyvärinen
www.toimitilanne.fi
Toimitilanne Suomi / Jealha Oy

”Vihdoinkin partneri, joka hoitaa ICT-asiamme niin, että kaikki toimii! Asioiden läpikäynti on sujuvaa ja kansantajuista, että tällainen ’koneinsinöörikin’ ymmärtää. e-IT:n väki jaksaa kuunnella myös meidän toiveita sekä toiminnallisuudesta että kustannuksista ja projektit toteutetaan tältä pohjalta.

Voin lämpimästi suositella e-IT:tä yrityksen ICT-kumppaniksi.”

Jari Kotiranta
Aurinkokaira Oy,
Ferrator ky

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen.

Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän.”

Tommi Tornivaara,
IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy

Asiakkaitamme

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan
modernit tietotekniikan haasteet!

AAA - luottoluokitus

Teknologiset vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi:
Tietoturva
Microsoft 365
Check Point -teknologiat
Aruba Wlan ja verkko
Microsoft Azure
WithSecure (F-secure)
Palvelimet
Varmuuskopiointi

Kokemus

IT-kentässä vain muutos on pysyvää. Päätösten teon tulee perustua tietoon eikä olettamuksiin.

15 vuotta olemme ilolla palvelleet asiakkaita ja hyödyntäneet kumppaneitemme alati kehittyviä teknologioita.

VIIDEN eri teknologian käyttöönotto ensimmäisenä Suomessa on mahdollistunut vahvalla osaamisella ja kumppaniverkostolla.

e-IT perustettiin 2007. Yrityksen kantavana ajatuksena on sen elinkaaren ajan ollut asiakaslähtöisyys ja asiakaspalvelu. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi palvelut juuri sellaisina kuin niitä tarvitset, silloin kun niitä tarvitset. Faktat puhuvat puolestamme: olemme monella tavalla edelläkävijöitä alallamme. Haluamme, että sinä hyödyt erityisasiantuntijataidoistamme ja -palveluistamme.

e-IT Oy aloitti toimintansa Nurmijärvellä. Vuonna 2010 perustimme nykyisen pääkonttorimme Espooseen. Tampereen toimintamme aloitimme kesällä 2021.

Teemme työmme intohimoisesti ja mutkattomasti. Meille on valikoitunut yhteen hiileen puhaltava tiimi. Tiimi joka tekee sitoutuneesti töitä sen eteen, että liiketoimintasi pyörii moitteettomasti ja kasvaa.

Joustava palvelumme yhdistettynä asiakaslähtöisyyteemme tuo yrityksellesi mukavaa etua kilpailijoihin nähden. Se toteutuu, kun sinun ei tarvitse kiinnittää IT-infrastruktuuriin huomiota vaan voit keskittyä sinulle tärkeään ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen.

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä