Referenssit

Referenssit

Katso alhaalta, mitä mieltä asiakkaamme palveluistamme ovat!

”Microsoft 365 E5 Security oli meille se paras ratkaisu, koska se on kattava, hyvin toimiva ja edullinen. Kiinteähintainen paketti on helppo budjetoida.”

ISMO NURMI – Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tässä muutamia suosituksia asiakkailtamme!

Eurofins-Logo

”Olen antanut muutamia suuria IT-projekteja hoidettavaksi e-IT:lle, enkä voinut olla tyytyväisempi tuloksiin. e-IT:n henkilöstö teki mahtavaa työtä tarjotakseen parasta, joustavaa ja nopeaa tukea näille projekteille.

Tästä syystä voin suositella e-IT:tä IT-yritykseksi kaiken kokoisille toimijoille. He tekevät erittäin hyvää työtä sekä ajattelevat todella mikä on asiakkaalle parasta.”

Mikko Pajunen,
Eurofins Nordic IT:n maavastaava

”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan.

Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille.”

Ismo Nurmi,
Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen.

Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän.”

Tommi Tornivaara,
IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan
modernit tietotekniikan haasteet!

Teknologiset vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi:
Check Point -teknologiat
Microsoft Azure
Microsoft System Center Configuration Manager
Microsoft 365
Windows palvelimet/AD
Exchange
VMware
Veeam
F-secure

Kokemus

IT-kentässä vain muutos on pysyvää. Päätösten teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin.

14 vuotta olemme ilolla palvelleet asiakkaita ja hyödyntäneet kumppaneitemme alati kehittyviä teknologioita

VIIDEN eri teknologian käyttöönotto ensimmäisenä Suomessa on mahdollistunut vahvalla osaamisella ja kumppaniverkostolla

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Sovi Teams-tapaaminen
Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit jopa -30%

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft -365 asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft -365 lisensseihin. Säästät lisenssikustannuksissasi jopa 30%. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti.

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.