Liiketoimintakumppanina vastaamme, että ICT-ratkaisut edistävät yrityksesi liiketoimintaa.


Jokaisen yrityksen toiminta on yksilöllistä, eikä sama sapluuna palvele kaikkia.


ICT-kumppani takaa tuottavan liiketoiminnan


Meille on tärkeää tuntea yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteet ja huolehtia, että ICT-ratkaisut vievät yritystäsi eteenpäin. Myös jatkuva muutos ICT-ympäristöissä on hallittavissa tietämällä mikä on yrityksesi toiminnalle oleellista ja mikä ei.

Kokemuksesta tiedämme, että päätöksen teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin. Siksi pidämme asiakkaamme ajan tasalla sekä ICT-järjestelmien nykytilanteen että kehittämistarpeiden osalta ja tuomme niihin parhaat ratkaisut.

Toimimme sekä isoissa globaaleissa yrityksissä että paikallisesti toimivissa pienyrityksissä ja pidämme asiakkaamme teknologian kehityksen kärjessä.


Kumppaniasiakkaiden kokemuksia

"Pieni ja joustava yritys sopii meidän tarpeisiin täydellisesti. Kommunikointi onnistuu mutkitta ja saamme ongelmiin ratkaisut nopeasti."

Olavi Lallukka, IT manager, Tecnotree Oyj

”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan. Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille."

Ismo Nurmi, toimitusjohtaja, Siivousliike Uuspalvelu Oy

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen. Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme. Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän"

Tommi Tornivaara, IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan modernit tietotekniikan haasteet


Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi Check Point -teknologiat, Microsoft Azure, Microsoft System Center Configuration Manager, Microsoft 365, Windows palvelimet/AD, Exchance, VMware, Veeam ja F-secure.

Luotettavaa kumppanuutta


Omavaraisena sekä vastuullisena kumppanina voit luottaa meihin ICT-asioissasi.

Ota yhteyttä