Referenssit

Katso alhaalta, mitä mieltä asiakkaamme palveluistamme ovat!

”Microsoft 365 E5 Security oli meille se paras ratkaisu, koska se on kattava, hyvin toimiva ja edullinen. Kiinteähintainen paketti on helppo budjetoida.”

ISMO NURMI – Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

Tässä muutamia suosituksia asiakkailtamme!

Eurofins-Logo

”Olen antanut muutamia suuria IT-projekteja hoidettavaksi e-IT:lle, enkä voinut olla tyytyväisempi tuloksiin. e-IT:n henkilöstö teki mahtavaa työtä tarjotakseen parasta, joustavaa ja nopeaa tukea näille projekteille.

Tästä syystä voin suositella e-IT:tä IT-yritykseksi kaiken kokoisille toimijoille. He tekevät erittäin hyvää työtä sekä ajattelevat todella mikä on asiakkaalle parasta.”

Mikko Pajunen,
Eurofins Nordic IT:n maavastaava

”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan.

Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille.”

Ismo Nurmi,
Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen.

Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän.”

Tommi Tornivaara,
IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan
modernit tietotekniikan haasteet!

Teknologiset vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi:
Check Point -teknologiat
Microsoft Azure
Microsoft System Center Configuration Manager
Microsoft 365
Windows palvelimet/AD
Exchange
VMware
Veeam
F-secure

Kokemus

IT-kentässä vain muutos on pysyvää. Päätösten teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin.

15 vuotta olemme ilolla palvelleet asiakkaita ja hyödyntäneet kumppaneitemme alati kehittyviä teknologioita

VIIDEN eri teknologian käyttöönotto ensimmäisenä Suomessa on mahdollistunut vahvalla osaamisella ja kumppaniverkostolla

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä