Referenssit

Katso alhaalta, mitä mieltä asiakkaamme palveluistamme ovat!

”Microsoft 365 E5 Security oli meille se paras ratkaisu, koska se on kattava, hyvin toimiva ja edullinen. Kiinteähintainen paketti on helppo budjetoida.”

ISMO NURMI – Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

Tässä muutamia suosituksia asiakkailtamme!

Vihdoinkin partneri, joka hoitaa ICT-asiamme niin, että kaikki toimii! Asioiden läpikäynti on sujuvaa ja kansantajuista, että tällainen ’koneinsinöörikin’ ymmärtää. e-IT:n väki jaksaa kuunnella myös meidän toiveita sekä toiminnallisuudesta että kustannuksista ja projektit toteutetaan tältä pohjalta.

Voin lämpimästi suositella e-IT:tä yrityksen ICT-kumppaniksi.

Jari Kotiranta
Aurinkokaira Oy,
Ferrator ky

Oma kokemukseni e-IT:n kavereista on positiivinen. Se, että asiakas ei ole datanikkari tai hirveän kiinnostunut IT:stä ei haittaa, sillä e-IT:n miehistö on osannut selittää ja selvittää monet asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Heidän teknistaloudellinen näkökulma on kiitettävä asiakkaan näkökulmasta katsottuna.

Tatu Hyvärinen
www.toimitilanne.fi
Toimitilanne Suomi / Jealha Oy

Eurofins-Logo

”Olen antanut muutamia suuria IT-projekteja hoidettavaksi e-IT:lle, enkä voinut olla tyytyväisempi tuloksiin. e-IT:n henkilöstö teki mahtavaa työtä tarjotakseen parasta, joustavaa ja nopeaa tukea näille projekteille.

Tästä syystä voin suositella e-IT:tä IT-yritykseksi kaiken kokoisille toimijoille. He tekevät erittäin hyvää työtä sekä ajattelevat todella mikä on asiakkaalle parasta.”

Mikko Pajunen,
Eurofins Nordic IT:n maavastaava

”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan.

Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille.”

Ismo Nurmi,
Toimitusjohtaja, Siivousliike UusPalvelu Oy

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen.

Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme.

Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän.”

Tommi Tornivaara,
IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan
modernit tietotekniikan haasteet!

Teknologiset vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi:
Check Point -teknologiat
Microsoft Azure
Microsoft System Center Configuration Manager
Microsoft 365
Windows palvelimet/AD
Exchange
VMware
Veeam
F-secure

Kokemus

IT-kentässä vain muutos on pysyvää. Päätösten teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin.

15 vuotta olemme ilolla palvelleet asiakkaita ja hyödyntäneet kumppaneitemme alati kehittyviä teknologioita

VIIDEN eri teknologian käyttöönotto ensimmäisenä Suomessa on mahdollistunut vahvalla osaamisella ja kumppaniverkostolla

e-IT perustettiin 2007, ja yrityksen kantavana ajatuksena on sen elinkaaren ajan ollut asiakaslähtöisyys ja asiakaspalvelu. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi palvelut juuri sellaisina kuin niitä tarvitset, silloin kun niitä tarvitset. Faktat puhuvat puolestamme: olemme monella tavalla edelläkävijöitä alallamme, ja haluamme, että sinä hyödyt erityisasiantuntijataidoistamme ja -palveluistamme.

e-IT Oy aloitti toimintansa Nurmijärvellä. Vuonna 2010 perustimme nykyisen pääkonttorimme Espooseen. Tampereen toimintamme aloitimme kesällä 2021.

Teemme työmme intohimoisesti ja mutkattomasti, ja meille on valikoitunut yhteen hiileen puhaltava tiimi, joka tekee sitoutuneesti töitä sen eteen, että liiketoimintasi pyörii moitteettomasti ja kasvaa. 

Joustava palvelumme yhdistettynä asiakaslähtöisyyteemme tuo yrityksellesi mukavaa etua kilpailijoihin nähden. Se tapahtuu silloin, kun sinun ei tarvitse kiinnittää IT-infrastruktuuriin huomiota vaan voit keskittyä sinulle tärkeään ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen. 

 

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä