Search
Close this search box.

Microsoft 365 -lisenssit

Meiltä lisenssit ja osaaminen

Päivitä lisenssi Business Premium tasolle ja ota projektilla uudet ominaisuudet käyttöön.
PYYDÄ TARJOUS!

Microsoft 365 -lisenssien hinnat ovat nousseet parin viime vuoden aikana

Microsoft 365:n hinta on noussut viimeisen parin vuoden aikana useamman kerran ja hinta on noussut menneisiin vuosiin verrattuna suht paljon. Nykyisin lisenssit kannattaa maksaa ja lukita vuodeksi kerrallaan, jotta saat suojaa tulevilta hinnan korotuksilta ja saat edullisemman hinnan vuosimaksulla.

Meiltä saat pelkkien lisenssien lisäksi osaamisen uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.
Nyt saat Microsoft 365 lisenssien lisäksi myös Copilot for Microsoft 365 lisenssit ja meidän voit hyödyntää meidän kätevät Co-pilot workshopit sen käyttöönottoon. Samalla saat perusasiat ja tietoturvan kuntoon Microsoft 365 ympäristössäsi.

Pyydä siis tarjous sinulle tärkeästä projektista.

Meiltä myös huippuasiantuntijat auttamaan Microsoft 365 -digiloikan kanssa!

Oikeat lisenssit ovat tärkeitä ja ne on hyvä saada kuntoon, mutta älä huoli meillä se ei jää pelkästään siihen.

Meidän huippuasiantuntijat virittävät Microsoft 365 -ympäristöjä joka päivä parempaan uskoon. Muutoksia tulee jatkuvasti, ja se täytyy hyväksyä. On kuitenkin tärkeä pysyä muutoksien mukana, etenkin tietoturvassa, mutta myös työn tehostamisessa. Microsoft 365 Business Premium paketti tarjoaa loistavia tietoturva- ja tehokkuusominaisuuksia, mutta ne eivät tule käyttöön automaattisesti. Me autamme tässä ja teemme kanssasi yhdessä jatkuvan kehityksen projektisuunnitelman, jolla pääsemme turvalliseen tulevaisuuteen.

Voit nyt tutustua uuteen Microsoft 365 palvelutuotteeseemme, jossa otamme yrityksesi seuraavan digiloikan tietoturvallisesti! 

Kehitysprojekti ovat tärkeitä, mutta jatkuva kehittyminen on vielä tärkeämpää. Nyt tekoäly on kovassa suosiossa ja syystäkin se mahdollistaa pitkästä aikaa täysin uusia työkaluja yritysten käyttöön. Copilot for Microsoft 365 tuli myös pienten yritysten saataville ja vaikka se maksaa lisää, tuo se myös hyötyä senkin edestä. Säästät työaikaa ja olet tuottavampi.

Aletaan suunnitella yrityksesi seuraavaa digiloikkaa yhdessä!

Tutustu tästä tai jatka alas Microsoft 365 lisenssien hinnastoon.

Suosituimmat lisenssit

Kysy tarjous myös näille lisensseille

Myös harvinaisemmat lisenssivaihtoehdot kauttamme

TUTUSTU MYÖS IT-TUKIPALVELUIHIMME

KATSO MYÖS MUUT M365-PALVELUMME

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email