Search
Close this search box.

Mobiilitietoturva yrityksille

WithSecure Elements Mobile Protection 

Yrityksen mobiilitietoturva

Moni yritys on laiminlyönyt mobiilisuojauksen, mikä antaa rikollisille lähes vapaat kädet toimia puhelimen kautta. Mobiililaitteella on monesti pääsy yrityksen arkaluontoisiin dokumentteihin tai yrityksen järjestelmiin, ja rikolliset osaavat käyttää tätä häikäilemättömästi hyväksi.

Mobiilitietoturva onkin syytä alkaa ottaa vakavasti viimeistään nyt.

Älypuhelimet ovat nykyisin tehokkaita tietokoneita. Niillä voi tehdä paljon hyödyllisiä asioita, ja näin niistä onkin tullut liikkuvassa työelämässä myös elintärkeitä työkaluja.

Puhelimiin voidaan kuitenkin murtautua, asentaa myös haittaohjelmia ja varastaa niissä olevaa tärkeää tietoa tai käyttää niitä hyödyksi yritykseen murtauduttaessa.

Katso videolta, kuinka helposti hakkerit murtavat liian helpot salasanat. Laitteesta riippumatta. 

Pienennä yrityksesi mobiilia hyökkäyspinta-alaa.

Estä tietojenkalastelu jatkuvasti kehitettävällä huippumodernilla, lähes huomaamattomalla ratkaisulla, ilman että käyttäjäkokemus laskee. Turvaa tuntemattomien Wi-Fi-verkkojen käyttäjät. Estä haitalliset yhteydet ja pääsy yrityksesi tietoihin.

Tuntemattomiin julkisiin langattomiin verkkoihin kannattaa myös suhtautua varauksella ainakin jos ei ole tietoturvasuojaus jo käytössä, koska myös vieraassa verkossa oleva pahantahtoinen tekijä voi varastaa tietoja matkan varrelta.

Hinta

Alv.0%

Rikollisten päivittäin tekemät tietojenkalastelu- ja tietomurtoyritykset ovat todellinen uhka yleistyneessä älypuhelinkäytössä. Mobiilin tietoturvapalvelun avulla saat tarvittavat raportit ja resurssit, jotta pystyt säännöllisesti varautumaan uhkiin.

WithSecure Elements Mobile Protection

Mobiilitietoturva kaikenkokoisille yrityksille
5€ / laite / kk
  • Yksityisyyden suojaus
  • Hakkeroinnin esto
  • Liikenteen salaus
  • Uusille asiakkaille 30 päivää ilmaiseksi

Katso myös virustorjuntamme yrityksesi tietokoneisiin!

e-IT:n triplarokote kyberpahisten viruksia vastaan!

Katso täältä myös WithSecuren kanssa yhteistyönä tarjoamamme huippulaadukas virustorjunta yrityksenne tietokoneisiin. Avautuu uuteen välilehteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email