Mobiilitietoturva

Mobiilitietoturva yrityksille

F-Secure Elements Mobile Protection 

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Yrityksen mobiilitietoturva

Moni yritys on laiminlyönyt mobiilisuojauksen, mikä antaa rikollisille lähes vapaat kädet toimia puhelimen kautta. Mobiililaitteella on monesti pääsy yrityksen arkaluontoisiin dokumentteihin ja rikolliset osaavat käyttää tätä häikäilemättömästi hyväksi.

Mobiilitietoturva onkin syytä alkaa ottaa viimeistään nyt vakavasti.

Pienen kokonsa vuoksi puhelimet saattavat kadota ja niitä myös varastetaan. Älypuhelimet ovat pienoistietokoneita, joihin voidaan asentaa hyötyohjelmia, mutta kuten tietokoneisiin, niihin voi asentua myös erilaisia haittaohjelmia. Haittaohjelmat palvelevat niiden valmistajien käyttötarkoituksia ja aiheuttavat ongelmia laitteille ja niiden käyttäjille.

Katso videolta, kuinka helposti hakkerit murtavat liian helpot salasanat. Laitteesta riippumatta. 

Suojaa yrityksesi mobiili hyökkäyspinta-ala

Estä tietojen kalastelu jatkuvasti kehitettävällä huippumodernilla, lähes huomaamattomalla ratkaisulla, ilman että käyttäjäkokemus laskee. Turvaa tuntemattomien Wi-Fi verkkojen käyttäjät. Estä haitalliset yhteydet ja pääsy yrityksesi tietoihin.

Myös mobiililaitteen lainaamista vaikkakin vain hetkeksi kannattaa miettiä, varsinkin jos kyseessä on tuntematon henkilö. Valveutunut väärinkäyttäjä voi esimerkiksi nopeasti jakaa eteenpäin laitteeseen tallennettuja luottamuksellisia tietojasi.

Hinta

Alv.0%

Rikollisten päivittäin tekemät tietojenkalastelu- ja tietomurtoyritykset ovat todellinen uhka yleistyneessä älypuhelinkäytössä. Mobiilin tietoturvapalvelun avulla saat tarvittavat raportit ja resurssit, jotta pystyt säännöllisesti varautumaan uhkiin.

F-Secure Elements Mobile Protection

Mobiilitietoturva kaikenkokoisille yrityksille
5 /laite/kk
  • Yksityisyyden suojaus
  • Hakkeroinnin esto
  • Liikenteen salaus
  • Uusille asiakkaille 30 päivää ilmaiseksi

Katso myös virustorjuntamme yrityksesi tietokoneisiin!

e-IT:n tripla rokote kyberpahisten viruksia vastaan!

Katso täältä myös F-Securen kanssa yhteistyönä tarjoamamme huippulaadukas virustorjunta yrityksenne tietokoneisiin. Avautuu uuteen välilehteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Sovi Teams-tapaaminen
Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.