Search
Close this search box.

Azure Sentinel -palvelu

Katso Azuren asiantuntijoiden tekemä video Azure Sentinel -palvelusta

Miksi Azure Sentinel?

Kerää tietoa

Kerää tietoa pilven skaalautuvuudella. Kaikista käyttäjistä, laitteista, ohjelmistoista ja infrastruktuureista – sekä paikallisista että useista eri pilvipalveluista.

science-1182713_960_720

Havaitse

Havaitse ennalta löydetyt uhat ja minimoi väärien hälytyksien aiheuttama työ käyttämällä analytiikkaa ja erittäin kattavaa tiedusteludataa kaikista Microsoftin palveluista.

Tutki

Tutki uhkia tekoälyllä ja selvitä epäilyttäviä tapahtumia skaalalla, jossa pääset hyödyntämään Microsoftin vuosien panoksen tietoturvaan.

macbook-1526449_960_720
man-4749237_960_720

Reagoi

Reagoi hälytyksiin välittömästi automaation ja e-IT:n tarjoaman palvelun avulla. Näin voit viettää päiväsi rauhassa, sillä me valvomme tietoturvaa puolestasi.

Muutama kysymys Azure Sentinelistä

Tässä muutamia tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia Azure Sentinel -palvelustamme. Mikäli haluat tarkempia tietoja aiheesta, ota yhteyttä asiantunteviin myyjiimme!

Tarvitsenko Azure tilauksen?

Kyllä, mutta itse Azure tilaus ei maksa mitään. Me hoidamme sen sinulle puolestasi. Maksat vain siellä käyttämistäsi palveluista minuuttipohjaisella veloituksella.

 

Miksi yritys tarvitsee lokien valvonnan?

Lokien seurannan ja valvonnan (SIEM-ratkaisun) avulla havaitset ympäristöösi pääsevät uhat, saat näkyvyyden ympäristön kaikkiin lokitietoihin yhdestä paikasta ja täytät näiltä osin GDPR-vaatimukset.

Mitä kaikkea voin valvoa?

Saat myös lokitiedot analysointiin ei-Microsoft-palveluista, kuten Check Pointilta, Ciscolta, Palo Altolta, Amazon AWS -pilvipaveluista, Linux -palvelimilta jne.

Täytyykö minulla olla Azure palvelimet?

Ei, se valvoo myös paikallisia palvelimia tai toisissa pilvipalveluissa kuten AWS:ssä olevia palvelimia.

Olemme vain pieni yritys, tarvitsemmeko tätä?

Et välttämättä tarvitse palvelua, mikäli lokitietoa seurataan järjestelmistäsi kuitenkin käsin. Toisaalta vähäisenkin määrän seuraaminen keskitetysti on halvempaa ja helpompaa yhdestä näkymästä ja saat kaikista niistäkin hälytykset sähköpostiin, mikäli jotain tapahtuu. Täytät samalla GDPR-lokiseurannan säädöksen vaatimukset. Keräämällä lokitiedot talteen niihin on helppo palata ja täytät myös vaatimuksen nopeasti reagoinnista 72-tunnin sisällä sekä havaitset tietoturvaloukkaukset, jotka muuten saattaisivat jäädä havaitsematta pitkäksikin aikaa.

Hinnat

Hinnat alv.0%

Azure Sentinel
Käyttöönottopalvelu

Sisältää 1/2 päivää erityisasiantuntijan työtä sekä matkakulut PK-seudulla ja Pirkanmaalla. Tämä riittää palvelun käynnistämiseen ja pienen ympäristön tai esim. Office 365 -palvelun valvonnan aloittamisen.

Avaamme teille Azure-tilauksen, tai voit siirtää helposti myös nykyisen Azure ympäristön meille, jolloin saat palvelut alennetulla hinnalla. 

Azure Sentinel
-käyttöönotto

1000 alk.
  • Azure Sentinel -käyttöönotto työ
  • Erityisasiantuntijan työ- ja matkakustannukset
  • Azure Sentinel paketin

Azure Sentinel
-valvonta

200 /kk
  • Jatkuva seuranta
  • Uhkien tunnistus ja niihin reagointi
  • Tiedon keräys ja sen raportointi yritykselle

Azure Sentinel
Valvontapalvelu

Meillä tietoturvan asiantuntijat tulkkaavat Azure Sentinelin havaitsemat uhat sinulle valmiiksi. Myös tämä komponetti kannattaa ottaa osaksi meidän mini-SOC (Security Operations Center) -palveluamme. Kysy lisää myynnistämme.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email