Tietokoneet
yrityksille

Vilkaise, miltä suosittu HP 830 G8 -malli näyttää!

Me päivitämme IT-palveluidesi lisäksi, myös yrityksesi koneet ajantasalle!

laptop-2558400_960_720

Tietokoneet yrityksille

Haluamme tarjota yrityksellesi IT-tukipalvelut, tietoturvapalvelut ja edulliset lisenssit, mutta mielestämme erityisen tärkeä asia ovat myös yrityksesi toimivat ja suorituskykyiset laitteet. Muiden IT-palveluidemme ohella, myös yrityksi tietokoneet ovat saatavilla edulliseen ja helposti ennakoitavaan kuukausihintaan leasing -sopimuksella! 

Emme pelkästään lähetä koneita toimistollenne, vaan suhtaudumme tähänkin täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella. Kun yrityksellesi sopivat laitteet on valittu, asennamme niihin tarvitsemanne ohjelmistot, tietuturvapalvelut ja lisälaitteet, sekä tarvittaessa asennamme koneet myös toimistollenne. Tämän lisäksi hävitämme vanhat laitteennne tietoturvallisesti ja ekologisesti! 

Tutustu tietokoneisiin ja kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme!

Yrityslaite-
palveluihimme
kuuluu

technology-2746212_960_720

Koneiden vakiointipalvelu

Tietokoneet kehittyvät nopeasti. Laiteperheiden uusista malleista mm. häviää liitäntöjä ja niihin tulee edellisiin verraten lisää tehoa.

Vakiointipalvelulla varmistat, että valitsemiesi laitteiden seuraavien mallien vakioinnissa otetaan huomioon tarve niihin ominaisuuksiin, joita edellisissäkin laitteissa on ollut. Saatavilla on Hewlerr Packardin (HP) ja Lenovon yritystietokoneet.

Koneiden elinkaaripalvelu

Laitteiden elinkaaripalvelu varmistaa sen, että laitteiden ikääntyminen huomioidaan. Tarvittaessa tilataan jatkotakuu, lisätään muistia tai vaihdetaan isompi kiintolevy.

Kun laitteen elinkaari on saavuttanut loppunsa, laite tuhotaan tietoturvallisesti ja ekologisesti, sekä tilalle hankitaan vastaava moderni laite, jolla on pitkä elinkaari.

laptop-1846277_960_720

Tietokoneiden hinnat

Päivitämme tällä hetkellä verkkokauppaamme, mutta alhaalta näet muutamia esimerkkejä tietokoneistamme.

Tarkat tiedot koneista saat kysymällä lisää asiantuntevilta myyjiltämme. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidän yritykselle sopivat koneet, sekä palvelut järkevään hintaan! Kysy myös leasing -rahoitusta!

TUTUSTU MYÖS TIETOTURVAPALVELUIHIMME

Täältä löydät kaiken tarpeellisen yrityksellesi tärkeisiin tietoturva-asioihin liittyen!

HALUATKO SIVUILLESI CHAT BOXIN?

Katso täältä, mitä kaikkia hyötyjä Giosgin live chatistä on yrityksellesi myyntipuolella!

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä