Search
Close this search box.

Tietokoneet
yrityksille

Vilkaise, miltä suositut HP 800 G9 -mallit näyttävät!

Me päivitämme IT-palveluidesi lisäksi, myös yrityksesi koneet ajantasalle!

laptop-2558400_960_720

Tietokoneet yrityksille

Haluamme tarjota yrityksellesi IT-tukipalvelut, tietoturvapalvelut ja edulliset lisenssit, mutta mielestämme erityisen tärkeä asia ovat myös yrityksesi toimivat ja suorituskykyiset laitteet. Muiden IT-palveluidemme ohella, myös yrityksi tietokoneet ovat saatavilla edulliseen ja helposti ennakoitavaan kuukausihintaan leasing -sopimuksella! 

Emme pelkästään lähetä koneita toimistollenne vaan suhtaudumme tähänkin täyden palvelun avaimet käteen -periaatteella. Kun yrityksellesi sopivat laitteet on valittu, asennamme niihin ohjelmistot, tietuturvapalvelut ja lisälaitteet ja tarvittaessa asennamme koneet myös toimistollenne. Tämän lisäksi hävitämme vanhat laitteennne tietoturvallisesti ja ekologisesti! 

Tutustu tietokoneisiin ja kysy lisää asiantuntevilta myyjiltämme!

Yrityslaite-
palveluihimme
kuuluu

technology-2746212_960_720

Koneiden vakiointipalvelu

Tietokoneet kehittyvät nopeasti. Laiteperheiden uusista malleista mm. häviää liitäntöjä ja niihin tulee edellisiin verraten lisää tehoa.

Vakiointipalvelulla varmistat, että valitsemiesi laitteiden seuraavien mallien vakioinnissa otetaan huomioon tarve niihin ominaisuuksiin, joita edellisissäkin laitteissa on ollut. Saatavilla on Hewlerr Packardin (HP) ja Lenovon yritystietokoneet.

Koneiden elinkaaripalvelu

Laitteiden elinkaaripalvelu varmistaa sen, että laitteiden ikääntyminen huomioidaan. Tarvittaessa tilataan jatkotakuu, lisätään muistia tai vaihdetaan isompi kiintolevy.

Kun laitteen elinkaari on saavuttanut loppunsa, laite tuhotaan tietoturvallisesti ja ekologisesti, sekä tilalle hankitaan vastaava moderni laite, jolla on pitkä elinkaari.

 

laptop-1846277_960_720
technology-2746212_960_720

Rahaa vanhoista laitteistasi

Mikäli laitteella on vielä elinkaarta jäljellä, kumppanimme hyvittää laitteesta sinulle rahaa takaisin ja antaa laitteelle uuden elämän.

Kun sen yhdistää meidän osaavaan laitehankintapalveluun ja hyvään hankintaverkostoon, voimme luvata sinulle Suomen parhaan diilin.

Etsimme juuri sinulle sopivan yritystietokoneen, puhelimen tai näytön. Myymme sen sinulle edullisesti ja annamme vielä vanhasta rahaa takaisin.
Kuulostaako hyvältä, ole yhteydessä niin jutellaan! *

Soita 020 755 8448, meilaa myynti@e-it.fi tai täytä lomake.

Tietokoneiden hinnat

Kehitämme tällä hetkellä vielä uutta verkkokauppaamme, mutta alhaalta näet esimerksi suosittelemamme Elitebook-mallit. Napista Kaikki Elitebook-mallit! Ylävalikosta löydät linkin uuteen kauppaamme https://yritystietokoneet.fi
Tarkat tiedot koneista saat kysymällä lisää asiantuntevilta myyjiltämme. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teidän yritykselle sopivat koneet, sekä palvelut järkevään hintaan! Kysy myös leasing -rahoitusta!

Erikoistarjous

Täältä löytyy kovimmat tarjoukset suoraan omasta varastostamme Espoosta!

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä