Artikkelit

by e-IT

Täältä löydät e-IT:n ajankohtaiset artikkelit, uutiset sekä hyödylliset vinkit.

Asiantuntijamme päivittävät tänne aika ajoin mm. kyberturvallisuuteen, uusiin laitteisiin, tietomurtoihin sekä yleisesti IT-maailmaan liittyviä artikkeleita, joista saat varmasti ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä myös oman yrityksesi toimintaan.

Winsku seikkailee

Luotettavassa yritystietokoneessa vara parempi

Luotettavassa yritystietokoneessa vara parempi Nyt on pienen mielikuvitusleikin aika. Tämän artikkelin alussa metsäkoneyrityksen johtajalla, konsulttiyrityksen johtajalla ja pienellä täytetyllä maskottipilvellä ei ole mitään eroa. Me

Lue juttu »
Tietoturva

Tietoturvaseteli yritysten avuksi

Kasvaviin kyberuhkiin on nyt luvassa helpotusta, kun valtion tietoturvaseteli on otettu käyttöön. Sen avulla yritykset voivat hakea määräaikaista rahoitusta tietoturvansa parantamiseen.

Lue juttu »
Kybersota
Tietoturva

Suojaa yrityksesi kybersodalta!

Kansainvälinen poliittinen tilanne vaikuttaa kyberuhkilta varautumiseen. On tärkeää, että organisaatiossa huomioidaan mahdollinen kohunnut riskitaso. Viimeistään nyt on aika tarkastella kyberturvallisuuden tilaa omassa yrityksessäsi.

Lue juttu »
Winsku seikkailee

Kesäinen varmuuskopiointi-seikkailu

Kahvinkeittimen pulputuksen ääni hävisi puhelimen kovaäänisen pirinän alle. Puhelimessa oli koordinaattorimme. Asiakas oli soittanut, että heidän SharePointista oli hävinnyt tiedostoja.

Lue juttu »
Vinkit

Microsoft 365 varmuuskopiointi

”Se tunne kun SharePointista on deletoitu aikaa sitten tiedostoja joita koko yritys tarvitsee.” Monessa yrityksessä luullaan, että heidän Microsoft 365 tiedot on varmuuskopioitu Microsoftin toimesta.

Lue juttu »
ICT-kumppanuus

e-IT Oy on luotettava kumppani | AAA-Platinum 2022

AAA-Platinum luottoluokitus 2022 e-IT Oy on luotettava kumppani yrityksellesi Bisnode on myöntänyt yrityksellemme AAA-Platinum luokituksen. Suomalaisyrityksistä ainoastaan 0,2 prosenttia on ollut korkeimmassa luottoluokassa. AAA yhtäjaksoisesti yli

Lue juttu »

Tutustu
IT-tukipalveluumme

Tutustu
Microsoft 365 -palveluun

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jäikö kysyttävää, tai onko sinulla ehdotus artikkelin aiheeksi?

Katso alhaalta yhteystiedot ja laita vaikkapa sähköpostilla ideasi meille, niin yritämme varmasti auttaa aiheessasi. 
Mikäli kysymyksiä heräsi tietoturvaan ja IT:hen liittyvistä asioista, saat meidät helposti kiinni sähköpostitse, puhelimella tai varaamalla ajan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa. 

Ota yhteyttä