Artikkelit

by e-IT

Täältä löydät e-IT:n ajankohtaiset artikkelit, uutiset sekä hyödylliset vinkit.

Asiantuntijamme päivittävät tänne aika ajoin mm. kyberturvallisuuteen, uusiin laitteisiin, tietomurtoihin sekä yleisesti IT-maailmaan liittyviä artikkeleita, joista saat varmasti ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä myös oman yrityksesi toimintaan.

ICT-kumppanuus

Mitä vaatii, että IT-kumppani voi aidosti välittää?

IT-palveluiden ostajan opas ja tarkistuslista IT-palveluntarjoaja, joka aidosti välittää asiakkaidensa tarpeista, arvioi, suunnittelee ja toteuttaa tarvittavat muutokset ennakoivasti varmistaakseen asiakkaidensa IT-infrastruktuurin sujuvan toiminnan. Yllä oleva

Lue juttu »
Tietoturva

Laita ovi lukkoon ja murtohälytin päälle!

Ikkunoiden ja ovien lukitseminen on yleisin murtosuojaus ja suurimmissa tapauksissa riittävä. Lisäturvaa tuo hälytysjärjestelmä ja sen kytkeminen vartiointiliikkeeseen.  Tietojärjestelmien suojauksessakin päästään hyvään tasoon yksinkertaisilla toimilla.

Lue juttu »
pilvi migraatio
Yleinen

Migraatio Google tai Microsoft 365 -ympäristöstä uuteen

Yritysostot, yritysten fuusiot ja sähköpostiympäristöjen migraatiot ovat tilanteita, jolloin yrityksissä joudutaan pohtimaan mitä tehdään nykyisille sähköposti- ja tiedostotallennusratkaisuille. Tässä artikkelissa käyn läpi rakenteellisia sekä teknisiä

Lue juttu »
tietokoneet yrityksille
Winsku seikkailee

Luotettavassa yritystietokoneessa vara parempi

Luotettavassa yritystietokoneessa vara parempi Nyt on pienen mielikuvitusleikin aika. Tämän artikkelin alussa metsäkoneyrityksen johtajalla, konsulttiyrityksen johtajalla ja pienellä täytetyllä maskottipilvellä ei ole mitään eroa. Me

Lue juttu »
Tietoturvaseteli
Tietoturva

Tietoturvaseteli yritysten avuksi

Kasvaviin kyberuhkiin on nyt luvassa helpotusta, kun valtion tietoturvaseteli on otettu käyttöön. Sen avulla yritykset voivat hakea määräaikaista rahoitusta tietoturvansa parantamiseen.

Lue juttu »
Kybersota
Tietoturva

Suojaa yrityksesi kybersodalta!

Kansainvälinen poliittinen tilanne vaikuttaa kyberuhkilta varautumiseen. On tärkeää, että organisaatiossa huomioidaan mahdollinen kohunnut riskitaso. Viimeistään nyt on aika tarkastella kyberturvallisuuden tilaa omassa yrityksessäsi.

Lue juttu »

Tutustu
IT-tukipalveluumme

Tutustu
Microsoft 365 -palveluun

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jäikö kysyttävää, tai onko sinulla ehdotus artikkelin aiheeksi?

Katso alhaalta yhteystiedot ja laita vaikkapa sähköpostilla ideasi meille, niin yritämme varmasti auttaa aiheessasi. 
Mikäli kysymyksiä heräsi tietoturvaan ja IT:hen liittyvistä asioista, saat meidät helposti kiinni sähköpostitse, puhelimella tai varaamalla ajan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa. 

Ota yhteyttä