IT-palvelut yrityksesi tarpeisiin

Olemme vuodesta 2007 lähtien toiminut IT-talo, josta saat kaikki yrityksellesi tärkeimmät IT-palvelut saman katon alta edullisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti.

Videolla tyytyväinen asiakkaamme kertoo
yhteistyöstä e-IT:n kanssa!

e-IT

Yrityksesi ulkoistettu IT-osasto

IT-kumppaninasi olemme mukana rakentamassa ja ylläpitämässä IT-ympäristöäsi sinulle oikeilla ja sopivilla ratkaisuilla. Meillä on kokemusta erikokoisista ja eri toimialoilla operoivista yrityksistä, mikä on kehittänyt mahdollisuuksiamme toimia joustavasti ja ottaa asiakkaamme tarpeet huomioon. 

Vahvuuksiamme ovat mm. työasemien hallinnan optimointi, Enterprise-palomuurien asentaminen, tukkureidenkin hyödyntämä lisenssiosaaminen, IT-kehityshankkeet, Windows palvelimet, F-Securen tuoteportfolio sekä Microsoft 365 -ympäristön täydellinen hallintapalvelu.

Olemme tukenasi ja yhdessä kehitämme yrityksesi IT-alustasta juuri sen tarpeisiin toimivan kokonaisuuden, joka säästää yrityksellesi aikaa sekä rahaa. e-IT:n kumppanina ostat teknologiaa aina tarpeidesi mukaan ja maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle luotettavan asiantuntijatiimin, joka oikeasti välittää yrityksestäsi. 

IT-palvelut yrityksille

Alhaalta pääset tutustumaan kattaviin ja laadukkaisiin IT-palveluihimme tarkemmin. Tarjoamme yrityksellesi aina henkilökohtaista palvelua ja sovitamme kaikki ratkaisumme tarpeidenne mukaan. Meiltä saat mm. Microsoft 365 palvelut ja lisenssit, IT-tukipalvelut, kaikki tietoturvaan liittyvät palvelut ja ratkaisut, sekä lisäksi tietokoneet ja laitteet yrityksellesi. Koko paketti edulliseen ja helposti ennakoitavaan, kiinteään kuukausihintaan. 

Microsoft 365 -palvelu

IT-
tukipalvelut

Tietoturva-
palvelut

Yrityslaite-
palvelut

IT-palvelut

Lähitukemme toimii seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Vihti, Karkkila, Siuntio, Inkoo, Kerava, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Hyvinkää, Pornainen, Lohja sekä Tampere ja Pirkanmaa. 

Etänä tehtäviä prjojektitöitä yms. olemme hoitaneet maailmanlaajuisesti, joten jos yritykselläsi on tarvetta konsultointiin, lisensseille, etätukeen tai muuhun vastaavaan, mitä ei paikanpäällä tarvitse hoitaa, niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka pystymme palvelemaan juuri teitä!

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää?
Meihin voit aina olla yhteydessä kaikissa IT-asioita koskevissa tilanteissa.


Voit soittaa asiantuntevaan myyntipalveluumme:
020 7558448
tai tekniseen tukeen:
020 7558449

Voit myös katsoa yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet täältä:

Kuulemisiin!

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email