IT-palvelut

IT-palvelut yrityksesi tarpeisiin

Olemme vuodesta 2007 lähtien toiminut IT-talo, josta saat kaikki yrityksellesi tärkeimmät IT-palvelut saman katon alta edullisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti.

Videolla tyytyväinen asiakkaamme kertoo
yhteistyöstä e-IT:n kanssa!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
e-IT

Yrityksesi ulkoistettu IT-osasto

IT-kumppaninasi olemme mukana rakentamassa ja ylläpitämässä IT-ympäristöäsi sinulle oikeilla ja sopivilla ratkaisuilla. Meillä on kokemusta erikokoisista ja eri toimialoilla operoivista yrityksistä, mikä on kehittänyt mahdollisuuksiamme toimia joustavasti ja ottaa asiakkaamme tarpeet huomioon. 

Vahvuuksiamme ovat mm. työasemien hallinnan optimointi, Enterprise-palomuurien asentaminen, tukkureidenkin hyödyntämä lisenssiosaaminen, IT-kehityshankkeet, Windows palvelimet, F-Securen tuoteportfolio sekä Microsoft 365 -ympäristön täydellinen hallintapalvelu.

Olemme tukenasi ja yhdessä kehitämme yrityksesi IT-alustasta juuri sen tarpeisiin toimivan kokonaisuuden, joka säästää yrityksellesi aikaa sekä rahaa. e-IT:n kumppanina ostat teknologiaa aina tarpeidesi mukaan ja maksat vain siitä, mitä tarvitset. Tarjoamme sinulle luotettavan asiantuntijatiimin, joka oikeasti välittää yrityksestäsi. 

IT-palvelut yrityksille

Alhaalta pääset tutustumaan kattaviin ja laadukkaisiin IT-palveluihimme tarkemmin. Tarjoamme yrityksellesi aina henkilökohtaista palvelua ja sovitamme kaikki ratkaisumme tarpeidenne mukaan. Meiltä saat mm. Microsoft 365 palvelut ja lisenssit, IT-tukipalvelut, kaikki tietoturvaan liittyvät palvelut ja ratkaisut, sekä lisäksi tietokoneet ja laitteet yrityksellesi. Koko paketti edulliseen ja helposti ennakoitavaan, kiinteään kuukausihintaan. 

Microsoft 365 -palvelu

IT-
tukipalvelut

Tietoturva-
palvelut

Yrityslaite-
palvelut

IT-palvelut

Lähitukemme toimii seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Vihti, Karkkila, Siuntio, Inkoo, Kerava, Sipoo, Porvoo, Mäntsälä, Hyvinkää, Pornainen, Lohja sekä Tampere ja Pirkanmaa. 

Etänä tehtäviä prjojektitöitä yms. olemme hoitaneet maailmanlaajuisesti, joten jos yritykselläsi on tarvetta konsultointiin, lisensseille, etätukeen tai muuhun vastaavaan, mitä ei paikanpäällä tarvitse hoitaa, niin ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka pystymme palvelemaan juuri teitä!

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää?
Meihin voit aina olla yhteydessä kaikissa IT-asioita koskevissa tilanteissa.


Voit soittaa asiantuntevaan myyntipalveluumme:
020 7558448
tai tekniseen tukeen:
020 7558449

Voit myös katsoa yhteystiedot ja sähköpostiosoitteet täältä:

Kuulemisiin!

Ota yhteyttä

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Sovi Teams-tapaaminen
Hyvää joulun aikaa, toivoo e-IT!Tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun kilpailutat IT-palvelusi meillä!

Me tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluidesi kartoitukseen! Varaa aika 30 minuutin Teams -tapaamiseen, vaikkapa ensi vuodelle ja lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itse kolme suklaalevyä! Tarjous voimassa koko joulukuun ajan!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.

Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit pelottavan halvalla!

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 -tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft 365 -asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft 365 lisensseihin. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti!