Search
Close this search box.
Copilot for Microsoft 365

Muuta liiketoimintaasi Copilot for Microsoft 365 avulla

Oletko johtaja, joka haluaa virtaviivaistaa työnkulkuasi ja lisätä tuottavuutta tai antaa tiimillesi saman? Älä etsi kauempaa kuin omasta Microsoft 365 ympäristöstäsi, nyt siihen saatavilla oleva Copilot for Microsoft 365 lisäosa mahdollistaa kaiken tuon ja enemmän. Tämä tehokas työkalu on kuin henkilökohtainen avustaja, paitsi että se ei koskaan pidä kahvitaukoa tai soita sairaana.

Uusi uutinen on, että Copilot julkaistiin juuri pienemmille yrityksille vain 2 viikkoa sitten ja nyt sitä voivat hyödyntää kaikki.

Mitä siihen vaaditaan?

Sinulla täytyy olla Microsoft 365 ympäristö käytössä ja siellä vähintään Microsoft 365 Business Standard lisenssi, mutta toki Business Premium. Tämä on tärkeä muutenkin yrityksesi perustietoturvan kannalta, mutta etenkin uudella tekoälyn aikakaudella.

Ennen Copilotin käyttöä on siis tärkeää valmistella ympäristö varmistamalla, että tietoturva on kohdallaan, pilvisiirtymä on tehty ja Microsoft 365 perusasiat ovat kunnossa. Näin varmistat, että voit hyödyntää Copilotin ominaisuuksia turvallisesti, täysimääräisesti ja maksimoida sen hyödyt yrityksellesi.

MItä hyötyä siitä on?

Copilotin avulla voit käyttää vähemmän aikaa sähköpostin käsittelyyn ja tietojen etsimiseen tiedostoistasi. Luoda tietoa tehokkaammin. Itse asiassa 70 % Copilotin early access -ohjelman käyttäjistä sanoi olevansa tuottavampia Copilotin avulla, ja 68 % sanoi Copilotin parantaneen työnsä laatua. Se on kuin ylimääräinen päivä viikossa asioiden tekemiseen!

Copilot voi auttaa sinua pääsemään kiinni keskeneräiseen kokoukseen 3,8 kertaa nopeammin ja suorittamaan sarjan tehtäviä (haku, kirjoittaminen ja yhteenveto) 29 % nopeammin. Copilotin parhaat käyttäjät säästivät 10+ tuntia kuukaudessa, ja 87% organisaatioista uskoo tekoälyn antavan heille kilpailuetua. Se on kuin aikakone, mutta ilman riskiä historian vahingossa muuttamisesta

Keskeiset edut

Tässä on muutamia esimerkkejä hyödyllisistä asioista, joita voit tehdä Copilotilla.

  • Tiivistä pitkä PDF: Muunna 20-sivuinen, paljon tekstiä sisältävä PDF-tiedosto muutaman ranskalaisen viivan tiivistelmäksi Copilotin avulla
  • Laadi sisältöä: Oma haamukirjoittajasi aina käden ulottuvilla. Käytä sitä laatiaksesi sähköpostiviestejä, artikkelikirjoituksia ja paljon muuta. Voit voittaa tyhjän sivun syndrooman vain muutamalla kysymyksellä.
  • Luo myyntiesitys valmiista sisällöstä: Käytä Copilotia luodaksesi ammattimainen PowerPoint-myyntiesitys automaattisesti Word-dokumentin sisällöstä
  • Saa palaverimuistiot automaattisesti: Koosta palaverimuistio Teams kokouksen puheesta ja saa sovitut tehtävät helposti yhdellä kysymyksellä.
  • Pysy ajan tasalla: Pyydä yhteenveto yrityksesi viikon tärkeimmistä tapahtumista.

Mitä seuraavaksi?

Älä missaa mahdollisuutta olla edellekävijä ja johtaa tekoälyn muutosta alallasi. Hanki itsellesi etu kilpailijoihisi nähden ja tilaa nyt ensimmäisten joukossa alennuksella sopiva työpaja:

  • Valmistele yrityksesi Copilot for Microsoft 365 -työpaja
  • Pääse alkuun Copilot for Microsoft 365 -työpaja
  • Saa kaikki irti ja tehosta Copilot for Microsoft 365 käyttöäsi -työpaja
 

Palvelumme on suunniteltu erityisesti 20–100 hengen pienyrityksille. Nämä työpajat ovat yksityisiä sinun yrityksellesi ja tarjoavat sinulle tietoa ja tukea, jota tarvitset Co-pilotin onnistuneeseen käyttöönottoon yrityksessäsi.

Miten pääsen alkuun?

Yhdellä lisenssillä kannattaa aloittaa nopeasti, sillä Copilotin on indeksoitava yrityksesi tiedot ja se voi kestää jopa 1 kuukauden ennen kuin se on käytettävissä täysimääräisesti, vaikka pääset sitä jo ensimmäisestä päivästä lähtien hyödyntämään. Näin se on käyttövalmiina, kun otat sitä laajemmin käyttöön. Toinen syy ostaa nyt on se, että Copilot täytyy ostaa aina 12kk jaksoissa. Näin voit myöhemmin ostaa lisää lisenssejä ”alennettuun” hintaan, koska ne voidaan sovittaa alkuperäiseen. Sopimus kauteen. Esimerkiksi 2 kuukauden kuluttua maksat vain 10 kuukaudesta.

Yhteenveto

Copilot säästää niin paljon aikaa, että se helposti maksaa takaisin itsensä. Itse asiassa ilman Copilottia tätä blogikirjoitusta ei todennäköisesti olisi olemassa. Copilot säästi minulta paljon aikaa tämän sisällön luomisessa, jolloin pystyin keskittymään muihin tärkeisiin tehtäviin. Luota meihin, se on iso juttu.

On myös tärkeää huomata, että Co-pilot ei jaa tietojasi yrityksesi ulkopuolelle, toisin kuin muut tekoälytyökalut, kuten ChatGPT. Co-pilot käyttää lisäksi Microsoft Graphia tarjotakseen parempia tosiasioihin ja sinun dataasi perustuvia vastauksia ja varmistaakseen, että tietosi pysyvät yksityisinä ja suojattuina.


Ole siis pian yhteyttä Jorma Keinäseen ja saat varmistettua itsellesi työpajan. Lisäksi ensimmäiset asiakkaat saavat hyödynnettyä tänä talvena vielä alennetun hinnan. Toimi nopeasti sillä suositut työpajat myydään pian loppuun! Älä siis missaa tätä mahdollisuutta aloittaa copilotin käyttö nyt vieläpä alennettuun hintaan.

Kerro meille, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi ottamaan Co-pilotin käyttöön.

Haluaisitko kuulla lisää?

Jäikö joku asia vielä askarruttamaan mieltäsi tai haluaisitko kuulla palveluistamme?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin voimme keskustella lisää.

Ota yhteyttä

Nappaa tästä vielä mukaasi tietoturvavinkit

Opi välttämään yleisimmät tietoturvavirheet lukemalla maksuton e-kirjamme. Kirja tarjoaa vastauksia mm. kysymyksiin, Tiedätkö mitä tehdä, kun laite katoaa tai salasana paljastuu sekä milloin hälytyskellojen pitäisi soida?