Microsoft 365 -lisenssitarjous

Microsoft on nostamassa hintoja lähes kaikille tuotteille vuonna 2022. Lukitse huikeat tarjoukset vain meidän kauttamme nyt HETI! Lisäalennus voimassa vain 14.3.2022 saakka!

Usko tai älä, mutta nyt on vielä mahdollisuus tarttua tilaisuuteen!

Me tiedämme, että mainostimme paljon lisenssihintojen nousua 1.3. alkaen. Mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta Microsoft ilmoittikin yllättäen siirtäneensä eräpäivää kahdella viikolla!

Nyt siis myös sinulla on vielä mahdollisuus siirtää lisenssisi meille 14.3.2022 mennessä ja saada parastakin paremmat erikoishinnat ja parastakin parempaa palvelua.

Ja tämä vain, koska me haluamme sinunkin hyötyvän vielä alhaisemmista lisenssikustannuksista!

 

Microsoft 365 -lisenssien hinnat nousevat
ja nyt on jaossa viimeiset erikoistarjoukset!

Koska lisenssien maksaminen on tylsää, eikä sitä kukaan mielellään jaksaisi tehdä, niin halusimme hieman piristää päivääsi! 

Microsoft tarjoaa nyt hetken alennusta lisenssien hintoihin. Me tuomme sen täysimääräisenä sinulle ja lisäksi uusille asiakkaille tarjoamme vielä päälle reilun jopa -25 % alennuksen riippuen sopimuksen tyypistä ja lisenssistä. Näin ollen voit säästää jopa -40 % lisenssikustannuksistasi, mahtavaa eikö totta, ole siis heti yhteydessä ja hoidetaan asiat kuntoon ennen kuin on liian myöhäistä!!

Nyt on tärkeä toimia heti, sillä lähes kaikki Microsoft 365 -lisenssien hinnat nousevat vuonna 2022. Nopeimmille parhaat alennukset, joten toimi nopeasti. Tämä erikoistarjous on voimassa vain 14.3.2022 mennessä tilauksen tehneille, joten toimi pian.

Lisätietoa saat asiantuntijoiltamme puhelimitse (020 755 8448), sähköpostilla (myynti@e-it.fi) tai varaamalla alta ajan Teams-tapaamiseen!

Meiltä myös huippuasiantuntijat auttamaan Microsoft 365 digiloikan kanssa!

Lisenssit ovat tärkeitä ja ne on hyvä saada edullisesti, mutta älä huoli meillä se ei jää pelkästään siihen.

Meidän huippuasiantuntijat virittävät Microsoft 365 -ympäristöjä joka päivä parempaan uskoon. Muutoksia tulee jatkuvasti ja se täytyy hyväksyä. On kuitenkin tärkeä pysyä muutoksien mukana, etenkin tietoturvassa, mutta myös työn tehostamisessa. Microsoft 365 Business Premium paketti tarjoaa loistavia tietoturva- ja tehokkuus ominaisuuksia, mutta ne eivät tule käyttöön automaattisesti. Me autamme tässä ja teemme kanssasi yhdessä jatkuvan kehityksen projektisuunnitelman, jolla pääsemme turvalliseen tulevaisuuteen.

Voit nyt tutustua uuteen Microsoft 365 palvelutuotteeseemme, jossa otamme yrityksesi seuraavan digiloikan tietoturvallisesti! 

Kehitysprojekti ovat tärkeitä, mutta jatkuva kehittyminen on vielä tärkeämpää.
Ota siis nyt edulliset lisenssit talteen ja aletaan suunnittelemaan yrityksesi seuraavaa digiloikkaa yhdessä!

Tutustu tästä tai jatka alas huippu edullisiin lisensseihin!

Suosituimmat lisenssit

Kysy tarjous myös näille lisensseille

Myös harvinaisemmat lisenssivaihtoehdot kauttamme

TUTUSTU MYÖS IT-TUKIPALVELUIHIMME

KATSO MYÖS MUUT M365-PALVELUMME

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email