Microsoft 365 tietoturvakartoitus

Valopaat

Ilmainen tietoturvaN arviointi

Koska yrityksen tietoturva on koko ajan entistä tärkeämpi aihe bisneksen teossa, haluamme nyt tarjota mahdollisuuden tutustua sellaisiin tietoturvan saloihin, joita et normaalisti edes tiennyt olevan olemassa – vaikka maksat niistä kuukausittain!

Olemme e-IT:llä huomanneet yli 10 vuoden olemassaolomme aikana, että vaikka yrityksellä olisi tietoturvapuoli jo ulkoistettuna, ei niissä silti ole otettu läheskään kaikkia tietoturvaa edistäviä toimintoja käyttöön. Tämä, jos mikä sallii kyberrikollisten helpon pääsyn yrityksesi järjestelmiin! 

Haluamme nyt tarjota ilmaiseksi laadukkaan tietoturvan arvioinnin, josta saat välittömästi suullisen raportin ja näet millaisia puutteita M365 -järjestelmässänne mahdollisesti on. Arvioinnin hinta on normaalisti 299 euroa, mutta tarjoamme sen nyt veloituksetta yli 10 työaseman yrityksiin.

Tarkastamme ilmaiseksi Microsoft 365 -ympäristönne tietoturvan tason

Varaa aika ilmaiseen tietoturvan arviointiin asiantuntevan myyjämme Jorman kalenterista. Käydään yhdessä läpi tietoturvanne nykytilanne ja mahdolliset kehityskohteet. Arviointi ei velvoita mihinkään, joten kynnys ajan varaamiselle on matala! Teemme arvioinnin helposti etänä Teamsin kautta ja tarvitset vain admin tunnukset M365 -järjestelmäänne. Aikaa arviointiin menee enintään yksi tunti.

Onko rikolliset jo murtautuneet järjestelmäänne?

Mitkä tietoturva-ominaisuudet ovat käytettävissä?

Onko käytettävissä olevat tietoturva-ominaisuudet otettu käyttöön?

Katso tästä myös vinkkimme

”Kolme asiaa, joilla parannat nopeasti Microsoft 365 -ohjelmiesi tietoturvaa”

Tutustu IT-tukipalveluumme

IT-tukipalvelumme on yrityksesi oma IT-osasto, edullisella kuukausihinnalla!

Sovi Teams-tapaaminen
0

0,00 €