Search
Close this search box.
Valopaat

Ilmainen tietoturvaN arviointi

Koska yrityksen tietoturva on koko ajan entistä tärkeämpi aihe bisneksen teossa, haluamme nyt tarjota mahdollisuuden tutustua sellaisiin tietoturvan saloihin, joita et edes tiennyt olevan olemassa – vaikka maksat niistä kuukausittain!

Olemme e-IT:llä huomanneet 15 vuoden olemassaolomme aikana, että vaikka yrityksellä olisi tietoturvapuoli jo ulkoistettuna, ei niissä silti ole otettu läheskään kaikkia tietoturvaa edistäviä toimintoja käyttöön. Tämä, jos mikä sallii kyberrikollisten helpon pääsyn yrityksesi järjestelmiin! 

Haluamme nyt tarjota ilmaiseksi laadukkaan tietoturvan arvioinnin, josta saat välittömästi suullisen raportin ja näet millaisia puutteita M365 -järjestelmässänne mahdollisesti on. Arvioinnin hinta on normaalisti 299 euroa, mutta tarjoamme sen nyt veloituksetta yli 10 työaseman yrityksiin.

Tarkastamme ilmaiseksi Microsoft 365 -ympäristönne

Varaa aika ilmaiseen tietoturvan arviointiin asiantuntevan myyjämme kalenterista. Käydään yhdessä läpi tietoturvanne nykytilanne ja mahdolliset kehityskohteet. Arviointi ei velvoita mihinkään, joten kynnys ajan varaamiselle on matala! Teemme arvioinnin helposti etänä Teamsin kautta, joten tarvitset vain admin-tunnukset M365 -järjestelmäänne. Aikaa arviointiin menee enintään yksi tunti.

Ovatko rikolliset jo murtautuneet järjestelmäänne?

Mitkä tietoturva-ominaisuudet ovat käytettävissä?

Onko käytettävissä olevat tietoturva-ominaisuudet otettu käyttöön?

Katso vinkkimme M365 -tietoturvaan

”Kolme asiaa, joilla parannat nopeasti Microsoft 365 -ohjelmiesi tietoturvaa”

Tutustu IT-tukipalveluumme

IT-tukipalvelumme on yrityksesi oma IT-osasto, edullisella kuukausihinnalla!

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ota yhteyttä