Microsoft 365 tietoturvakartoitus

Valopaat

Ilmainen tietoturvaN arviointi

Koska yrityksen tietoturva on koko ajan entistä tärkeämpi aihe bisneksen teossa, haluamme nyt tarjota mahdollisuuden tutustua sellaisiin tietoturvan saloihin, joita et normaalisti edes tiennyt olevan olemassa – vaikka maksat niistä kuukausittain!

Olemme e-IT:llä huomanneet yli 10 vuoden olemassaolomme aikana, että vaikka yrityksellä olisi tietoturvapuoli jo ulkoistettuna, ei niissä silti ole otettu läheskään kaikkia tietoturvaa edistäviä toimintoja käyttöön. Tämä, jos mikä sallii kyberrikollisten helpon pääsyn yrityksesi järjestelmiin! 

Haluamme nyt tarjota ilmaiseksi laadukkaan tietoturvan arvioinnin, josta saat välittömästi suullisen raportin ja näet millaisia puutteita M365 -järjestelmässänne mahdollisesti on. Arvioinnin hinta on normaalisti 299 euroa, mutta tarjoamme sen nyt veloituksetta yli 10 työaseman yrityksiin.

Tarkastamme ilmaiseksi Microsoft 365 -ympäristönne

Varaa aika ilmaiseen tietoturvan arviointiin asiantuntevan myyjämme kalenterista. Käydään yhdessä läpi tietoturvanne nykytilanne ja mahdolliset kehityskohteet. Arviointi ei velvoita mihinkään, joten kynnys ajan varaamiselle on matala! Teemme arvioinnin helposti etänä Teamsin kautta ja tarvitset vain admin tunnukset M365 -järjestelmäänne. Aikaa arviointiin menee enintään yksi tunti.

Onko rikolliset jo murtautuneet järjestelmäänne?

Mitkä tietoturva-ominaisuudet ovat käytettävissä?

Onko käytettävissä olevat tietoturva-ominaisuudet otettu käyttöön?

Katso vinkkimme M365 -tietoturvaan

”Kolme asiaa, joilla parannat nopeasti Microsoft 365 -ohjelmiesi tietoturvaa”

Tutustu IT-tukipalveluumme

IT-tukipalvelumme on yrityksesi oma IT-osasto, edullisella kuukausihinnalla!

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Ota yhteyttä
Sovi Teams-tapaaminen
Hyvää joulun aikaa, toivoo e-IT!Tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun kilpailutat IT-palvelusi meillä!

Me tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluidesi kartoitukseen! Varaa aika 30 minuutin Teams -tapaamiseen, vaikkapa ensi vuodelle ja lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itse kolme suklaalevyä! Tarjous voimassa koko joulukuun ajan!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.

Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit pelottavan halvalla!

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 -tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft 365 -asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft 365 lisensseihin. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti!