Microsoft 365 hinta
Microsoft 365 hinta

Jatkoa Muutoksia Microsoft maailmassa! -artikkeliin

Microsoft on kuin onkin tehnyt osan muutoksista aikaisemmin ilmoitetussa ajassa, mutta hintojen korotusta on siirretty tiettyjen tuotteiden osalta kahdella viikolla eteenpäin. Uusi eräpäivä on 14.3.2022. 

Jatkon perusteena on ollut Microsoftin tilausjärjestelmän ongelmat, jotka ovat johtuneet ennennäkemättömästä määrästä tilauksia viime päivien aikana.

Hinnan muutoksen siirtyminen koskee seuraavia tuotteita:

  • Microsoft 365 Business Basic
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365 E3
  • Office 365 E1
  • Office 365 E3
  • Office 365 E5

Entä mitä seuraavaksi?

Miten tämä vaikuttaa yritykseni lisensseihin?
Lakkaavatko lisenssit olemasta muutoksen yhteydessä?

Ei hätää, me autamme sinua lisenssikiemuroissa. Meiltä löytyy usean vuoden kokemus Microsoftin eri lisensointimalleista, niiden lisensointi säännöistä ja hinnoittelusta. Ota yhteyttä ja tehdään teille parhaiten toimiva suunnitelma uuteen lisensointimalliin siirtymiseen.

Microsoftin tarjoaman jatkon vuoksi mekin olemme päättäneet jatkaa tähän perustuvaa lisenssi kampanjaamme. 

NYT tarjolla! Vielä maanantaihin 14.3.2022 saakka!

Erikoistarjous saatavilla, kun siirryt uuteen lisensointimalliin määräpäivään mennessä.

Huomaathan, että tilausmäärät ovat edelleen suuria ja hitautta järjestelmässä esiintyy, joten ethän jätä tilaustasi viime tippaan vaan muista toimia ajoissa, niin pääset vielä nauttimaan edullisemmista
hinnoista.

Alkuperäisen artikkelin löydät täältä.

Microsoftin tiedote hintojen muutoksen jatkosta: https://docs.microsoft.com/en-us/partner-center/announcements/2022-february#31

Microsoft 365 -palvelu

Edellä mainitut asiat ovat osa Microsoft 365 -tietoturvapalveluiden työkaluja. Nämä ovat tärkeimpien joukossa olevia, yrityksesi tietoturvallisuutta parantavia asioita, jotka tulisi ehdottomasti ottaa käyttöön. Suurin osa yrityksistä ei kuitenkaan osaa laittaa näitä toimintoja päälle tai varsinkaan optimoida niitä juuri heille sopiviksi.
Siksi IT-talot pitävätkin huolen myös näiden ominaisuuksien käyttöönotoista yrityksille. Usein nämä palvelut tapahtuvat projektiluontoisesti, mutta koska kyberpahisten keinot kehittyvät jatkuvasti, niin myös Microsoft 365 -palvelun tietoturvaominaisuudet päivittyvät samaa vauhtia. Me olemmekin e-IT:llä kehittäneet tätä varten kuukausimaksulla toimivan palvelun, jossa otamme mm. nämä asiat käyttöön yrityksessäsi, sekä hoidamme myös kaikki muut jatkuvasti kehittyvät ominaisuudet puolestanne. Tutustu niihin tarkemmin täältä:

Oliko vinkit hyviä? Jaa ne eteenpäin tästä!

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä täältä

Ota yhteyttä
Lataa tietoturvan E-kirja!Lataa ilmainen E-kirja tietoturvasta

Älä missaa mahdollisuutta saada hyödyllinen E-kirja ihan ilmaiseksi. Loistava ilmaislahja kenelle tahansa!
Löydät siitä loistavia tietoturvavinkkejä henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön.
Tilaa oma kopio itsellesi!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.