e-IT Välittävä

Helppouden uusi aikakausi on täällä!

Olemme tuoneet markkinoille jokaiselle yritykselle helposti hahmotettavat, kokonaisvaltaiset IT-ulkoistamiseen tarkoitetut paketit.
Välittävä -pakettimme sisältää kaikki tarvittavat ja kattavat palvelut, mitä yritykset jatkuvasti kehittyvässä yhteiskunnassamme tarvitsevat.
Tietoturva ja IT-infra on koko ajan tärkeämpi osa kaikkien yritysten toimintaa ja se näkyykin myös mm. näiden budjetoinnissa, missä on panostettu yhä enemmän resursseja IT-asioiden hoitamiselle.

Me oikeasti välitämme yrityksesi IT-asioista

Vuonna 2007 perustettu yrityksemme on tunnettu siitä, että ihan oikeasti välittämme asiakkaistamme ja palvelumme on aina perustunut heidän tarpeidensa ympärille. Tarjoamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua, mikä on osoittautunut erittäin toimivaksi reseptiksi juuri meidän alallamme. 

Toivommekin uudistuksen myötä, että yhä useamman yrityksen on helpompi vaihtaa kaikki IT-palvelunsa yhden ”napin” alle ja että koko IT-palvelua on entistä helpompi hahmottaa, eikä yritysten tarvitsisi enää miettiä, ovatko heidän tärkeät tiedot varmasti turvassa.
Uusien pakettien avulla löydätkin kaikki juuri yrityksellesi tarpeelliset ratkaisut ja palvelut yhden, helposti ennakoitavan kuukausimaksun hinnalla, eikä sinun näin ollen tarvitse enää maksaa ylimääräistä sellaisesta, mitä et oikeasti tarvitse. – Näistä ajatuksista syntyi e-IT:n Välittävä!

Mahtavaa asiakaspalautetta palvelustamme!

Helppous, laatu ja hinta

Meidän mielestämme IT-palveluiden tulee olla mutkatonta, ammattitaitoista ja edullista – kaikille.
Pystyt helposti valitsemaan yrityksellesi oikean Välittävä -paketin yrityksenne koon ja halutun tietoturvan tason perusteella. Koko määräytyy yrityksessä käytettävien työasemien mukaan, S (10-30 kpl), M (31-100 kpl) ja L (100+ kpl). Lisäksi valitaan halutun tietoturvan taso Standard, Premium tai Enterprise. 
Kaikki paketit sisältävät mm. IT-tukipalvelun ja niihin on helposti lisättävissä juuri yrityksellesi tarpeellisia ominaisuuksia, jotka ovat listattuna hintoineen pakettien alapuolella. Näin ollen tiedät IT-palveluidesi laajuuden ja tarkan kuukausihinnan, jo ennen kuin olet edes ottanut meihin yhteyttä, eikä sinun tarvitse tätä varten edes täyttää yhteystietojasi mihinkään, helppoa!

Huipputeknikoillamme on kokemusta kaikenkokoisista yrityksistä, yhden hengen toiminimistä aina kansainvälisiin suuryrityksiin asti. Asiakasyritystemme toimialakirjo on myös hyvin laaja – laboratorioista markkinointiin ja painotaloista siivousalan yrityksiin. Kokemuksemme ja ammattitaitomme tekeekin palveluistamme myös erittäin laadukkaan!

Välittävä takaa myös suoraan edulliset hinnat kilpailijoihin nähden, koska yhteen pakettiin otettaessa kerralla kaikki yrityksen IT-palvelut, pystymme jo asiakassuhteen alussa tarjoamaan paljousalennuksen.

Välittävä -paketit

Valitse alta yrityksesi koon mukainen paketti ja siihen tietoturvan taso. Lisäksi voit valita kaikki ominaisuudet, joita yrityksesi IT-asioissa tarvitsee.

Välittävä S

Yrityksen työasemia 10-30 kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Välittävä M

Yrityksen työasemia 31-100 kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Välittävä L

Yrityksen työasemia 100+ kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Ota yhteyttä