e-IT Välittävä

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

e-IT Välittävä

Helppouden uusi aikakausi on täällä!

Olemme tuoneet markkinoille jokaiselle yritykselle helposti hahmotettavat, kokonaisvaltaiset IT-ulkoistamiseen tarkoitetut paketit.
Välittävä -pakettimme sisältää kaikki tarvittavat ja kattavat palvelut, mitä yritykset jatkuvasti kehittyvässä yhteiskunnassamme tarvitsevat.
Tietoturva ja IT-infra on koko ajan tärkeämpi osa kaikkien yritysten toimintaa ja se näkyykin myös mm. näiden budjetoinnissa, missä on panostettu yhä enemmän resursseja IT-asioiden hoitamiselle.

Me oikeasti välitämme yrityksesi IT-asioista

Vuonna 2007 perustettu yrityksemme on tunnettu siitä, että ihan oikeasti välittämme asiakkaistamme ja palvelumme on aina perustunut heidän tarpeidensa ympärille. Tarjoamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua, mikä on osoittautunut erittäin toimivaksi reseptiksi juuri meidän alallamme. 

Toivommekin uudistuksen myötä, että yhä useamman yrityksen on helpompi vaihtaa kaikki IT-palvelunsa yhden ”napin” alle ja että koko IT-palvelua on entistä helpompi hahmottaa, eikä yritysten tarvitsisi enää miettiä, ovatko heidän tärkeät tiedot varmasti turvassa.
Uusien pakettien avulla löydätkin kaikki juuri yrityksellesi tarpeelliset ratkaisut ja palvelut yhden, helposti ennakoitavan kuukausimaksun hinnalla, eikä sinun näin ollen tarvitse enää maksaa ylimääräistä sellaisesta, mitä et oikeasti tarvitse. – Näistä ajatuksista syntyi e-IT:n Välittävä!

Mahtavaa asiakaspalautetta palvelustamme!

Helppous, laatu ja hinta

Meidän mielestämme IT-palveluiden tulee olla mutkatonta, ammattitaitoista ja edullista – kaikille.
Pystyt helposti valitsemaan yrityksellesi oikean Välittävä -paketin yrityksenne koon ja halutun tietoturvan tason perusteella. Koko määräytyy yrityksessä käytettävien työasemien mukaan, S (10-30 kpl), M (31-100 kpl) ja L (100+ kpl). Lisäksi valitaan halutun tietoturvan taso Standard, Premium tai Enterprise. 
Kaikki paketit sisältävät mm. IT-tukipalvelun ja niihin on helposti lisättävissä juuri yrityksellesi tarpeellisia ominaisuuksia, jotka ovat listattuna hintoineen pakettien alapuolella. Näin ollen tiedät IT-palveluidesi laajuuden ja tarkan kuukausihinnan, jo ennen kuin olet edes ottanut meihin yhteyttä, eikä sinun tarvitse tätä varten edes täyttää yhteystietojasi mihinkään, helppoa!

Huipputeknikoillamme on kokemusta kaikenkokoisista yrityksistä, yhden hengen toiminimistä aina kansainvälisiin suuryrityksiin asti. Asiakasyritystemme toimialakirjo on myös hyvin laaja – laboratorioista markkinointiin ja painotaloista siivousalan yrityksiin. Kokemuksemme ja ammattitaitomme tekeekin palveluistamme myös erittäin laadukkaan!

Välittävä takaa myös suoraan edulliset hinnat kilpailijoihin nähden, koska yhteen pakettiin otettaessa kerralla kaikki yrityksen IT-palvelut, pystymme jo asiakassuhteen alussa tarjoamaan paljousalennuksen.

Välittävä -paketit

Valitse alta yrityksesi koon mukainen paketti ja siihen tietoturvan taso. Lisäksi voit valita kaikki ominaisuudet, joita yrityksesi IT-asioissa tarvitsee.

Välittävä S

Yrityksen työasemia 10-30 kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Välittävä M

Yrityksen työasemia 31-100 kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Välittävä L

Yrityksen työasemia 100+ kpl
29 alk. kk/käyttäjä
  • Käy valitsemassa tietoturvan taso, katso paketin sisältö ja nappaa mahdolliset lisäominaisuudet

Jaa sivu

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Ota yhteyttä
Sovi Teams-tapaaminen
Hyvää joulun aikaa, toivoo e-IT!Tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun kilpailutat IT-palvelusi meillä!

Me tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluidesi kartoitukseen! Varaa aika 30 minuutin Teams -tapaamiseen, vaikkapa ensi vuodelle ja lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itse kolme suklaalevyä! Tarjous voimassa koko joulukuun ajan!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.

Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit pelottavan halvalla!

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 -tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft 365 -asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft 365 lisensseihin. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti!