Tietoturvapalvelut

Yhteiskunnan digitalisoituminen on tapahtunut nopeasti ja moni yritys on jäänyt kehityksessä jälkeen. Tämä altistaa yrityksen välittömään vaaraan, sillä rikolliset osaavat hyväksikäyttää kehityksen tuomia heikkouksia. Tietojärjestelmien luotettavuus, vakaa toimivuus, tiedostojen saatavuus sekä hyvä IT-tietoturvan taso ovat monen yrityksen perusedellytyksiä. Erilaiset toimintaympäristöt, tarpeet ja järjestelmät luovat omat haasteensa turvallisen toimintaympäristön luomiseen. Oikean ja riittävän tietoturvatason saavuttaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen on haaste kaikenkokoisille yrityksille. ICT-kumppanuus takaa ratkaisut ja välineet, jotka auttavat yritystäsi vastaamaan tähän haasteeseen. Turvaa yrityksesi ja toimintaympäristösi hakkereilta e-IT:n tietoturvapalveluilla.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • e-IT F-tietoturva

  4,00 12,00  alv 0% / kk

  Suojaa liiketoimintasi palveluna keskitetysti hallitulla alansa johtavalla tietoturvaratkaisulla johon saat halutessasi automatisoidun uhka-analyysin jolla hyökkäykset voi havaita ja pysäyttää.

  Valitse vaihtoehdoista
 • Microsoft 365 tietoturvapalvelu

  10,00 40,00  alv 0% / kk
  Suojaa Microsoft 365 -ympäristöä käyttävä tiimisi. Varmista ympäristösi ylläpitö sekä kehitys. Ei aloituskustannuksia.

  Ota käyttöön tämän päivän uhkiin varautumisen kannalta perustoimintoihin luettavat monipuoliset Microsoft 365 tietoturvaratkaisut ja anna ammattilaisten ylläpitää sekä kehittää ympäristöäsi.

  Valitse vaihtoehdoista
 • Mobiililaitteiden tietoturva

  3,00 5,00  alv 0% / kk

  Suojaa yrityksesi puhelimien aiheuttamalta tietoturva-aukolta.

  Valitse vaihtoehdoista
 • Mobiililaitteiden tietoturvan käyttöönotto

  alk. 600,00  alv 0%

  Liitä yrityksesi puhelimet mobiililaitehallintaan (esim. InTune) ja jaa mobiililaitteiden tietoturva kaikille yrityksesi puhelimille.

  Lisää ostoskoriin
 • Check Point -palomuuripalvelu

  125,00 540,00  alv 0% / kk
  Palomuuri helppona ja kustannustehokkaana palveluna.

  Markkinoiden johtavan Check Point -palomuuri, käyttöönottotyö, tietoturvalisenssit, pilvihallintapalvelun, päivitystyöt, varmuuskopioinnit, pienet muutostyöt takuulla  ja valvonta.

  Valitse vaihtoehdoista
 • Check Point -palomuurin käyttöönotto

  500,00 1 000,00  alv 0% / palomuuri
  Palomuurin käyttöönotto helppona pakettina IT-ympäristösi koon mukaan paketoituna.

  Ratkaise palomuurin käyttöönotto kiinteähintäisenä palveluna joko yksinohjautuvalla ympäristösi selvitystyönä, vanhan ympäristösi määritysten migraatiolla tai yhteistyöllä kanssasi.

  Valitse vaihtoehdoista
Etätukiohjelmisto