Search
Close this search box.
kyberuhat

Tunnetko IT-haavoittuvuutesi yhtä hyvin kuin rikolliset?

Rikolliset skannaavat järjestelmällisesti yritysten IT-ympäristöjen haavoittuvuuksia ja hyödyntävät havaintojaan hyökkäyksiin. Myös sinun on hyvä tietää yhtä paljon tietoverkoistasi ja korjata haavoittuvuudet proaktiivisesti.

 

Suojaudu ulkoisilta IT-haavoittuvuuksia etsiviltä uhilta kolmivaiheisella metodilla

 

1. Tunnista haavoittuva verkkosi

Hyödynnä WithSecuren Vulnerability Management (VuM) -järjestelmää verkkosi kartoittamiseen. Tunnista VuM:in avulla verkostasi löytyvät palvelut ja laitteet. Kun sinulla on ymmärrys verkostasi löytyvistä palveluista ja verkon ulkopuolelle näkyvistä palveluista, voit priorisoida kriittisten järjestelmien korjaamisen. VuM antaa sinulla automaattiset raportit sekä korjausdokumentaatiot.

2. Havaitse ja korjaa haavoittuvuudet

Hyvin suunniteltu ja priorisoitu haavoittuvuusskannaus tarjoaa tietoturvatiimillesi raportit sekä dokumentit, joiden avulla tunnistat uudet tietoturva-aukot. Tunnistetut uhat voidaan selkeiden ohjeiden avulla korjata helposti. Jatkuva havainnointi ja raportointi varmistaa sen, että jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä tiedät yhtä nopeasti kuin rikolliset, kun sinulla on haavoittuvuus, johon voidaan hyökätä.

3. Automatisoi haavoittuvuusskannaukset

Pienennä kustannuksia ja helpota IT-ympäristösi ylläpitoa automaattisella haavoittuvuusskannauksella. Sinun tulee vain määrittää tietoturvatiimin kanssa prosessi, jossa seurataan helposti ymmärrettävää riskitasoa ja toimitaan, kun riittävän kriittisiä haavoittuvuuksia havaitaan.

 

 

Haavoittuvuusskannaukset palveluna e-IT Oy:ltä

Mikäli sinulla on tietoteknisiä järjestelmiä, joissa on bisneskriittistä tietoa, voit tilata helposti e-IT Oy:ltä haavoittuvuusskannaukset palveluna. Palvelun hinta on edullisimmillaan 69 € / kk (1 IP) + 300 € aloitustyön hinta. Kysy lisää haavoittuvuus-skannauspalvelusta esim. käyttämällä sivun alalaidassa näkyvää yhteydenottolomaketta.

 

Lue lisää tietoturvapalveluistamme!

Oliko vinkit hyviä? Jaa ne eteenpäin tästä!

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä täältä

Ota yhteyttä