Search
Close this search box.

Microsoft 365 Business Premium on tarkoitettu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, joissa on alle 300 käyttäjää. Sen avulla saat parhaat toimistotyökalut sekä kattavat suojaus- ja hallintaominaisuudet. Ne suojaavat yrityksen käyttäjät, tiedot ja resurssit eri laitteissa. Microsoft 365 Business Premium sisältää kaikki samat sovellukset ja palvelut kuin Business Standard sekä lisäksi kehittyneen suojauksen kyberuhkilta sekä laitehallintatoimintoja. Tuote sopii yrityksille, jotka haluavat turvata tietonsa ja pilviympäristössä erityisen tärkeän käyttäjien identiteetin.

Kyberhyökkäykset ovat nykyään pääosin hyvin ammattimaisia ja kohdistuvat yrityksiin, joilla on puutteitta tietoturvassa. Kohteina ovat erityisesti työasemat, mobiililaitteet ja käyttäjien tunnukset. Microsoft 365 Business Premium lisenssistä löytyvät työkalut näiden uhkien torjumiseen. Seuraavassa muutamia keskeisiä suojausominaisuuksia, jotka sisältyvät tähän lisenssiin.

Katso videolta kuinka Microsoft 365 Business yhdistää ja suojaa

Uhkilta suojautuminen

Microsoft Defender for Business on päätelaitteiden, työasemien ja mobiililaitteiden tietoturvaratkaisu. Se on helppokäyttöinen ja kustannustehokas paketti, jonka avulla voidaan suojautua haitta- ja kiristysohjelmia ja muita kyberturvallisuusuhkia vastaan. Virustorjunnan lisäksi on tärkeää myös pystyä havainnoimaan ja ehkäisemään tietoturvauhkia. Microsoft Defender for Business sisältyy Microsoft 365 Business Premiumiin ja on saatavilla myös erillisenä tuotteena.

Sähköposti on yksi eniten käytetyistä hyökkäystavoist ja Microsoft Defender for Office tuotteella saadaan torjuttua sähköpostin kautta tulevia uhkia. Tietojenkalastelun eston avulla saadaan haitalliset linkit blokattua ja estettyä käyttäjien päätyminen haitallisille sivustoille. Tällä suojataan erityisesti käyttäjien tunnuksien vuotamista rikollisille tahoille.

Tutustu videolla Microsoft 365:n tietoturvaan

Päätelaitteiden ja sovellusten hallinta

Microsoft käyttää laitehallinnasta nimitystä Intune. Sen avulla saadaan työasemat hallinnan ja valvonnan piiriin. Konfiguraatiot ja niiden muutokset saadaan käyttöön keskitetysti kaikille ja niiden läpimenoa voidaan valvoa. Päivitys- ja ohjelmistoasennusten läpimeno voidaan varmentaa Intunen avulla. Ajan tasalla olevat ohjelmistot ovat yksi tietoturvan kulmakiviä.

Ehdollinen pääsynhallinta (Conditional access)

Käyttäjän identiteetti (tunnus) on yksi ensimmäisistä kohteista, jota rikolliset tavoittelevat. Kaapatun tunnuksen avulla on mahdollista liikkua yrityksen järjestelmissä huomaamattomasti. Käyttäjän identiteettiä suojataan ehdollisen pääsynhallinnan työkaluilla. Käyttämällä monivaiheista tunnistautumista voidaan estää lähes kaikki luvattomat kirjautumiset. Luotettujen laitemääritysten avulla varmistetaan vain haluttujen omien laitteiden kirjautuminen yrityksen järjestelmiin.

Pitääkö koko yrityksessä olla käytössä M365 Business Premium?

IT-ympäristön standardisointi auttaa pienentämään ylläpito- ja suojauskustannuksia ajan myötä, joten yritysten tulisi pyrkiä tähän. Mikäli kuitenkin halutaan ottaa Microsoft 365 Business Premiumin käyttöön vaiheittain, on se mahdollista. Parhaan suojauksen ja yhdenmukaisten ratkaisujen takaamiseksi suosittelemme kuitenkin käyttöönottoa kaikille käyttäjille.

Yrityksellämme on jo vuosisopimus M365 Business Standardista. Voimmeko siirtyä Business Premiumiin?

Kyllä, vuosisopimusta voi muuttaa ylöspäin eli lisenssien muutos Standardista Premiumiin onnistuu kesken sopimuskauden.

Miten saan kaikki Microsoft 365 Business Premiumin kattavat tietoturvaominaisuudet käyttöön?

Microsoft 365 Business Premiumin kumppaniavusteinen käyttöönotto on suositeltavaa. Kaikki tarvittavat palvelut ovat sisällä lisenssissä, mutta ne tulee ottaa käyttöön, jotta pääset niistä hyötymään. Ota yhteyttä meihin Microsoft-kumppaniin ja kysy mikä olisi järkevin tapa edetä. Voimme auttaa sinua ymmärtämään vaihtoehdot ja teemme parhaat suositukset Microsoft 365 Business Premiumin ottamiseksi käyttöön organisaatiossasi.

Tutustu Microsoft 365-palveluumme ja katso mitä säästöjä voit saavuttaa siirtymällä Microsoft 365 Business Premium -lisenssien käyttöön.