Konesalipalvelut
yrityksille

Siirrä palvelusi monin tavoin varmistettuun konesaliin jossa palvelu ja vaste-ajat ovat nopeita.

e-IT konesalipalvelut yrityksille

Tarvitset sitten luotettavaa paikkaa toiminnanohjauksen järjestelmällesi, nopeaa palvelinalustaa tietokannalle, tai edullisempaa ratkaisua pitkäaikaisille tiedostoille. Mikäli siis tarvitset toimivan ja turvallisen konesaliympäristön yrityksesi koko IT-infralle, e-IT:n konesalipalvelut kattavat kaikki tarpeesi.

Konesalipalvelut pähkinänkuoressa

ISO 27001 -sertifioitu ympäristö

Konesali on ISO 27001 -sertifioitu ja se täyttää kansainväliset turvallisuusvaatimukset.

Uusiutuvat energianlähteet

Datakeskuksessa käytettävä sähkö tuotetaan vesi- ja/tai tuulivoimalla.

Turvallinen 24/7 valvottu ympäristö

Konesalissa on korkea turvallisuustaso ja palon ennakkoilmoitusjärjestelmä. Osaava henkilökunta on paikalla 24/7.

Synergiaedut tukiasiakkaille

e-IT Oy:n tuki- ja palvelinsaliasiakkaille käytössä on yksi kontaktipiste joka tarjoaa myös kehitysapua liiketoiminnan tueksi.

Korkea käytettävyys

Korkea käytettävyys lähtee laajasta suunnitelmallisuudesta joka toteutuu e-IT Oy:n konesalipalvelussa.

Laadukas teknologia

Kaikki palvelun osat ovat maailman johtavilta toimittajilta (HPE, Aruba, Check Point, Vmware, Veeam, e-IT maailman luokan osaaminen).

e-IT konesalissa on uusiutuvat energianlähteet, varmennettu sähkönjakelu, dieselgeneraattori, redundantti verkko, operaattoririippumattomat yhteydet, konesalin 24/7 monitorointi, palon ennakkoilmoitusjärjestelmä, aidattu alue, 24/7 kameravalvonta ja ISO27001 -sertifiointi.

Premium tason konesalipalvelussa kaikki levyt ovat SSD-levyjä, prosessorit ovat uusimpia, toiminta on varmistettu monin tavoin ja palvelu on nopeaa. Laitteiston osat ovat maailman johtavilta toimittajilta.

Korkea käytettävyys ei ole sattumaa. Kaikki lähtee osaavasta suunnittelusta jossa otetaan huomioon varmuuskopioiden testaus,  varautuminen, valvonta, vikatilanteiden simulointi, testaus  ja harjoittelu.

Voit luottaa yli 20 vuoden kokemukseemme konesaliympäristöjen suunnittelusta ja rakentamisesta. Olemme ylläpitäneet yli 1000 palvelimeen globaaleja 24/7 ympäristöjä. Omaa varmatoimista konesalitoimintaa meillä on jo yli 10 vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous konesalipalveluista!

Hinnat alv.0%

Kysy juuri yrityksellenne räätälöidyistä konesalipalveluista lisää asiantuntevilta myyjiltämme.

Ota yhteyttä

Tutustu myös IT-tukipalveluumme

Jokainen yritys tarvitsee välillä apua IT-asioissa. Meillä on siihen hommaan laadukkaat ratkaisut kaikille, yrityksen koosta tai tarpeista riippumatta

Tarvitseeko yrityksesi
tietokoneita?

Onko aika päivittää yrityksesi tietokoneet? Meiltä saat huippulaadukkaat laitteet edullisesti joko kertamaksulla tai vaikka leasingillä!

Jaa sivu

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email