Kampanjat

Varaa aika ilmaiseen IT-palveluiden kartoitukseen ja saat lahjaksi suklaata!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Saat joululahjaksi 3 suklaalevyä, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluiden kartoitukseen, vaikka tapaisimme vasta ensi vuoden puolella!

 
 
Meillä on sinulle herkullinen joululahja. Varaa kalenterista aika IT-palveluidesi läpikäymiseen, niin lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itsellesi (tai lahjaksi) kolme levyä suklaata!

Eivätkä lahjat siihen loppuneet.
Jos olette yrityksessäsi miettineet IT-palveluiden päivittämistä, niin me lahjoitamme nyt joulun kunniaksi teille koko suunnittelutyön.

Suunnittelun sisältö:
Käydään yhdessä läpi asiantuntevan tiimimme kanssa, minkälaisia palveluita teillä on tällä hetkellä käytössä, mihin olette olleet tyytyväisiä ja mihin kaipaisitte parannuksia, muutama tietoturva-asia, sekä minkälaisia tulevaisuudennäkymiä teidän yrityksellä on ja miten IT-palveluiden tulisi tukea näitä tavoitteita. Lopuksi annamme ehdotuksemme, kuinka IT-palvelut kannattaisi päivittää vastaamaan nykyaikaa ja tulevaa menestystänne.

Tähän vielä lisäksi se, että hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä, joten IT-palveluiden kilpailutus voi olla järkevää, vaikka ette sitä olisikaan vielä miettineet.
Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Teemme tämän nyt tosiaan ilmaiseksi, kun varaat ajan joulukuun aikana. Voit varata Teams-tapaamisen vaikka ensi vuodelle, kun IT-palveluiden päivitys alkaa olla ajankohtaista.

Agenda tapaamiselle (30 min)

  • Tervehdys
  • Yrityksesi IT-palveluiden nykytila
  • Mitä yrityksesi toivoisi tulevaisuudessa IT-palveluiden osalta?
  • Kysymme muutaman kysymyksen 
  • e-IT Oy:n lyhyt esittely

Varaa aika tapaamiseen, niin lähetämme sinulle koodin, jolla pääset valitsemaan suklaasi 🙂

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ota yhteyttä

Voit myös laittaa meille viestiä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä
Sovi Teams-tapaaminen
Hyvää joulun aikaa, toivoo e-IT!Tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun kilpailutat IT-palvelusi meillä!

Me tarjoamme sinulle joulusuklaat, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluidesi kartoitukseen! Varaa aika 30 minuutin Teams -tapaamiseen, vaikkapa ensi vuodelle ja lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itse kolme suklaalevyä! Tarjous voimassa koko joulukuun ajan!

Hei, odota!Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin opit varmasti lisää!

Ennen kuin menet, liity uutiskirjeen tilaajaksemme, jotta pysyt ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa. Saat myös yrityksellesi ohittamattomia tarjouksia. Liity joukkoon, anna sähköpostisi ja lunasta herkullinen lahjasi.

Halloween tarjousMicrosoft 365 -lisenssit pelottavan halvalla!

Nyt pelottavan hyvä Halloween tarjous Microsoft 365 -tuotteille


Ei temppuja, vaan pelkkää herkkua tänä Halloweeninä Microsoft 365 -asiakkaille. Uutena asiakkaanamme saat varmasti valtakunnan halvimmat hinnat kaikkiin Microsoft 365 lisensseihin. Hoidamme siirron puolestasi helposti. Siitä ei aiheudu katkoksia, eikä datat katoa vaihtaessa mihinkään, joten voit vain hyötyä tästä tarjouksesta! Tarjous on voimassa 31.10.2021 saakka, joten toimi heti!