Varaa aika ilmaiseen IT-palveluiden kartoitukseen ja saat lahjaksi suklaata!

Saat joululahjaksi 3 suklaalevyä, kun varaat ajan ilmaiseen IT-palveluiden kartoitukseen, vaikka tapaisimme vasta ensi vuoden puolella!

 
 
Meillä on sinulle herkullinen joululahja. Varaa kalenterista aika IT-palveluidesi läpikäymiseen, niin lähetämme sinulle koodin, jolla saat valita itsellesi (tai lahjaksi) kolme levyä suklaata!

Eivätkä lahjat siihen loppuneet.
Jos olette yrityksessäsi miettineet IT-palveluiden päivittämistä, niin me lahjoitamme nyt joulun kunniaksi teille koko suunnittelutyön.

Suunnittelun sisältö:
Käydään yhdessä läpi asiantuntevan tiimimme kanssa, minkälaisia palveluita teillä on tällä hetkellä käytössä, mihin olette olleet tyytyväisiä ja mihin kaipaisitte parannuksia, muutama tietoturva-asia, sekä minkälaisia tulevaisuudennäkymiä teidän yrityksellä on ja miten IT-palveluiden tulisi tukea näitä tavoitteita. Lopuksi annamme ehdotuksemme, kuinka IT-palvelut kannattaisi päivittää vastaamaan nykyaikaa ja tulevaa menestystänne.

Tähän vielä lisäksi se, että hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä, joten IT-palveluiden kilpailutus voi olla järkevää, vaikka ette sitä olisikaan vielä miettineet.
Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Teemme tämän nyt tosiaan ilmaiseksi, kun varaat ajan joulukuun aikana. Voit varata Teams-tapaamisen vaikka ensi vuodelle, kun IT-palveluiden päivitys alkaa olla ajankohtaista.

Agenda tapaamiselle (30 min)

  • Tervehdys
  • Yrityksesi IT-palveluiden nykytila
  • Mitä yrityksesi toivoisi tulevaisuudessa IT-palveluiden osalta?
  • Kysymme muutaman kysymyksen 
  • e-IT Oy:n lyhyt esittely

Varaa aika tapaamiseen, niin lähetämme sinulle koodin, jolla pääset valitsemaan suklaasi 🙂

Ota yhteyttä

Voit myös laittaa meille viestiä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä