Search
Close this search box.
Jos olet yrityksen omistaja tai johtaja, ymmärrät varmasti, että IT-kustannusten pitäminen kurissa samalla kun ylläpidetään korkeaa tehokkuutta on äärimmäisen tärkeää. Microsoft 365 -lisenssihintaan sisältyy palvelun vaatimat resurssit ja ylläpito.

Monissa yrityksissä on käytössä päällekkäisiä ratkaisuja, jotka voitaisiin korvata Microsoft 365 -palveluilla. Onko yrityksessäsi käytössä seuraavia ratkaisuja? Jos on, voit vapauttaa resursseja siirtämällä nämä palvelut Microsoft 365 -ympäristöön:

Perinteinen teknologia: Tulostinpalvelin
Microsoft 365-ratkaisu: Universal Print
Tulostinpalveliminä käytetään usein Windows Server -palvelimia joista useat ovat vanhentuneet ja ovat tämän takia tietoturvariski. Myös ajantasaisten Windows -palvelimien ylläpito vaatii aina kalliiden lisenssien maksamista sekä asiantuntevaa henkilöstö tai IT-kumppania. Brother, Canon, HP, Konica Minolta, Lerxmark, Ricoh, Toshiba ja Xerox toimittavat tulostimia joiden tulostushallinnan voi ratkaista Microsoft:in Universal Print pilvipalvelun avulla.

Perinteinen teknologia: NAS- ja tiedostopalvelimet
Microsoft 365 -ratkaisu: SharePoint ja Backup for Microsoft 365 -ratkaisu
Perinteiset fyysiset tiedostopalvelimet vaativat ylläpitoa, määritystyötä sekä toisinaan monimutkaisen varmuuskopiointiratkaisun. Microsoft 365:n pilvitallenusratkaisu on helppo ottaa käyttöön Teams -ohjelmiston avulla. Lisäksi se sisältää tiedostojen versioihistorian ja monen käyttäjän yhteismuokkausominaisuuden. SharePointtiin saa edullisesti sekä helposti varmuuskopioinnin joka tallentaa tiedostot 10 vuoden ajan jopa niiltä tunnuksilta joiden Microsoft 365 -lisenssit eivät ole enää voimassa.

Perinteinen teknologia: Virustorjuntaohjelmistot
Microsoft 365 -ratkaisu: Microsoft Defender EDR
Perinteinen virustorjuntaohjelmisto suojaa yritystäsi tunnteilta haittaohjelmilta ja toisinaan myös 0-päivä hyökkäyksiltä. Ongelmaksi jää onnistuneet tietomurrot ja onnistuneet kalasteluhyökkäykset joilta virustorjuntaohjelmistot eivät suojaa. Microsoft EDR asentuu automaattisesti Microsoft 365 -ympäristöön liitettyihin Windows -tietokoneisiin, tunnistaa hyökkäysyritykset sekä onnistuneet kalasteluhyökkäykset, hälyttää niistä ja mahdollistaa tietokoneiden eristämisen. Säästät asennustyössä sekä tietotomurtojen aiheuttamissa kustannuksissa.

Perinteinen teknologia: Sähköpostipalvelin
Microsoft 365 -ratkaisu: Exchange Online
Microsoft Exchange -palvelin vaatii kalliin palvelintietokoneen, kalliin ajantasaisen Microsoftin tukeman Windows Server -lisenssin ja työtä. On kannattavampaa hankkia sähköposti pilvipalveluna mikäli työntekijöitä ei ole riittävästi, jotta edellämainittujen palvelinten, lisenssien ja töiden kustannukset kattavat lisenssikustannukset.

Onko tarvetta?

Onko yritykselläsi tarve siirtää vanhoja IT-palveluita MIcrosoft 365 -ympäristöön? Käymme mielellänne kanssanne läpi liiketoimintanne tietotekniset tarpeet ja tarjoamme teille optimaalista palveluratkaisua.

Ota yhteyttä

Varaa ratkaisukonsultiltamme ilmainen Teams-arviointiaika jossa käydään yrityksenne tarpeita läpi. Teams-varauslomakkeen löydät yhteystietosivuilta.