Vastuullisuus

e-IT Oy:lle on tärkeää olla
vastuullinen voimija

Kehittyvässä maailmassa meille on tärkeää tehdä vastuullisia valintoja ja toimia vastuullisesti, jotta voimme vaikuttaa ihmisten yhdenvertaisuuteen ja varmistaa, että toimintaamme liittyvät valinnat ovat mahdollisimman ympäristövastuullisia.

Toimiessamme ihmisten, yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, yksi tärkeimpiä arvojamme on luotettavuus.

Luotettavuus liiketoiminnassa

Meillä on tärkeää olla välittävä ja luotettava yhteistyökumppani. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme heille laadukkaat mahdollisuudet, joiden avulla he voivat varmistaa oman hyvinvointinsa. Olemme luotettava kumppani ja huolehdimme tilaajavastuulain velvoitteista. Bisnode on myöntänyt yrityksellemme AAA-Platinum luokituksen.  Vakavarainen kumppani on tärkeä etenkin vaikeina aikoina, sekä asiakkaillemme, että myös työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme jatkuvuuden ja laadun varmistamiseksi.

AAA - luottoluokitus
Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille

e-IT:n valintoja ohjaa ympäristötietoisuus

Suomen bruttokansantuote on kymmenkertaistunut ja luonnonvarojen käyttö kaksinkertaistunut verrattuna 1970 -luvun tilanteeseen. Kotimaisten luonnonvarojen otto ja käyttö on pysynyt melko ennallaan. Luonnonvarojen käytön kasvuun ovat vaikuttaneet Suomeen tuodut hyödykkeet. Suurin osa käytetystä tietotekniikasta on tuontitavaraa. Meille on tärkeää, että käytämme vastuullisesti tuotettuja tuotteita sekä palveluita.

Meille laitevalinnoissa on tärkeää, että laitteilla on mahdollisimman pitkä elinkaari. On myös tärkeää, että laitteet on tuotettu vastuullisesti sekä materiaali- ja energiatehokkaasti. Kierrätämme vanhat IT-laitteet niin, että toimivat laitteet palautuvat käyttöön ja toimimattomat laitteet kierrätetään Suomalaisen vastuullisen yrityksen toimesta materiaali- ja energiatehokkaasti.

Konesalillamme käytettävä sähkö tuotetaan uusiutuvalla vesi- ja tuulivoimalla. Palvelimien jäähdytys on toteutettu ympäristöystävällisesti vapaan jäähdytyksen avulla. Palvelimissamme on käytetty energiaystävällisimpiä virtalähteitä.

Monitoroimme asiakkaidemme IT-ympäristöjä saaden niiden hiilijalanjäljestä kuukausittaisen ja vuosittaisen arvion. Suosittelemme ja suosimme energiaa säästäviä IT-ratkaisuja.

Vastuullisena IT-toimijana meillä on tärkeää, että käyttämissämme IT- ja toimistotiloissa on otettu optimaalisesti huomioon ympäristöystävällisyys. 

Toimistollamme on käytössä omat aurinkopaneelit ja lämmitykseen sekä viilennykseen käytetään maalämpö-energiakaivoja, joita on yhteensä 8,5 kilometrin edestä. Työntekijöittemme käytössä on sähköauton latauspaikka toimistolla ja konesalilla.

Hyväntekeväisyystoiminta

Olemme mukana Uniride hyväntekeväisyysprojektissa, jonka tarkoitus on tarjota jokaiselle mahdollisuus tutustua maastopyöräilyyn ja pyöräilyn vauhtilajeihin matalalla kynnyksellä, varallisuustasosta riippumatta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä