Referenssit ja kumppanuudet | e-IT Oy

Referenssit ja kumppanuudet


”On huojentavaa, kun saamme yhdeltä kumppanilta lähes kaiken tarvitsemamme ICT-osaamisen palvelinsuunnittelusta ja verkon toteutuksesta työasemien sekä puhelimien hallintaan. Meidän yhteistyö on jatkunut pitkään, sillä asiat ovat toimineet aina niin kuin pitääkin. Kaiken lisäksi palvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä. Voin ehdottomasti suositella e-IT:tä myös muille."

Ismo Nurmi, toimitusjohtaja, Siivousliike Uuspalvelu Oy

Katso Ismon haastattelu
RefeVideoUP-kapea

"Olen antanut muutamia suuria IT-projekteja hoidettavaksi e-IT:lle, enkä voinut olla tyytyväisempi tuloksiin.
e-IT:n henkilöstö teki mahtavaa työtä tarjotakseen parasta, joustavaa ja nopeaa tukea näille projekteille.

Tästä syystä voin suositella e-IT:tä IT-yritykseksi kaiken kokoisille toimijoille. He tekevät erittäin hyvää työtä sekä ajattelevat todella mikä on asiakkaalle parasta."

Mikko Pajunen, Eurofins Nordic IT:n maavastaava

”Aloitimme yhteistyön vuonna 2007, kun tarvitsimme uuden ICT-ympäristön. Aluksi yhteistyökumppaneita oli yksi ja ideana oli toimia mahdollisimman paljon yhden toimittajan kautta. Heidän tehtävä oli tarjota meille palveluita sekä koordinoida muuta osaamista ulkopuolelta. Suositusten kautta kuulimme Eelistä, jonka kanssa yhteistyö aloitetiin. e-IT:n vahva osaaminen ja innostus näkyi heti alkumetreiltä, joka teki meihin vaikutuksen. Ajan kuluessa purimme sopimuksia muiden yhteistyökumppaneiden kanssa, sillä ne olivat kalliita ja jähmeitä. Yhä enemmän aloimme käyttää e-IT:n palveluita, sillä yritys pysyi ajan tasalla tarpeistamme ja kehitti uusia sekä parempia ratkaisuja meidän tarpeisiimme. Lopulta suurin osa palveluistamme tuli e-IT:n kautta. e-IT ymmärsi yrityksemme tarpeet ja kehitti osaamistaan niiden mukaisesti, jotta kykeni tarjoamaan juuri sopivia ratkaisuja. ICT-ala edellyttää, että yritysten osaaminen kehittyy jatkuvasti. e-IT on pystynyt tähän"

Tommi Tornivaara, IT-päällikkö, 2007-2019 Labtium Oy


RATKAISE IT-HAASTEESI KANSSAMME

Hyvillä kumppanuuksilla ratkaistaan modernit tietotekniikan haasteet


Vahvuuksiamme ovat esimerkiksi Check Point -teknologiat, Microsoft Azure, Microsoft System Center Configuration Manager, Microsoft 365, Windows palvelimet/AD, Exchance, VMware, Veeam ja F-secure.


  • Check Point -teknologiat
  • Aruban pilvipalvelut ja verkkokomponentit
  • Microsoftin pilvi- ja on-premise -teknologiat
  • F-Secure
  • VMware
  • Veeam
  • Pulse Secure
IT-KENTÄSSÄ VAIN MUUTOS ON PYSYVÄÄ

Päätösten teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin.

13

vuotta olemme ilolla palvelleet asiakkaita ja hyödyntäneet kumppaneitemme alati kehittyviä teknologioita

5

teknologian käyttöönottoa ensimmäisenä Suomessa on mahdollistunut vahvalla osaamisella ja kumppaniverkostolla

LIIKETOIMINTASI ON MEILLE TÄRKEÄÄ

ICT-kumppani välittää liiketoimintasi sujuvuudesta


Meille on tärkeää tuntea yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteet ja huolehtia, että ICT-ratkaisut vievät yritystäsi eteenpäin. Myös jatkuva muutos ICT-ympäristöissä on hallittavissa tietämällä mikä on yrityksesi toiminnalle oleellista ja mikä ei.

Kokemuksesta tiedämme, että päätöksen teon tulee perustua tietoon, eikä olettamuksiin. Siksi pidämme asiakkaamme ajan tasalla sekä ICT-järjestelmien nykytilanteen että kehittämistarpeiden osalta ja tuomme niihin parhaat ratkaisut.

Toimimme sekä isoissa globaaleissa yrityksissä että paikallisesti toimivissa pienyrityksissä ja pidämme asiakkaamme teknologian kehityksen kärjessä.

Yritysesittely


e-IT perustettiin 2007, ja yrityksen kantavana ajatuksena on sen elinkaaren ajan ollut asiakaslähtöisyys ja asiakaspalvelu. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi palvelut juuri sellaisina kuin niitä tarvitset, silloin kun niitä tarvitset. Faktat puhuvat puolestamme: olemme monella tavalla edelläkävijöitä alallamme, ja haluamme, että sinä hyödyt erityisasiantuntijataidoistamme ja -palveluistamme.


Meillä on AAA-luottoluokitus, ja se tarkoittaa, että toimintamme on varmaa ja luotettavaa, ja että olemme omavaraisia ja vastuullisia liiketoimintakumppaneita.

Teemme työmme intohimoisesti ja mutkattomasti, ja meille on valikoitunut yhteen hiileen puhaltava tiimi, joka tekee sitoutuneesti töitä sen eteen, että liiketoimintasi pyörii moitteettomasti ja kasvaa.


Joustava palvelumme yhdistettynä asiakaslähtöisyyteemme tuo yrityksellesi mukavaa etua kilpailijoihin nähden. Se tapahtuu silloin, kun sinun ei tarvitse kiinnittää IT-infrastruktuuriin huomiota vaan voit keskittyä sinulle tärkeään ydinliiketoimintaan ja sen kasvattamiseen.

Sovi Jorman etäkahvit