Yrityslaitepalvelut | e-IT Oy

Yrityslaitepalvelut

Vakiointipalvelu

Tietokoneet kehittyvät nopeasti. Laiteperheiden uusista malleista häviää liitäntöjä ja niihin tulee edellisiin verraten lisää tehoa. Vakiointipalvelulla varmistat, että valitsemiesi laitteiden seuraavien mallien vakioinnissa otetaan huomioon tarve niihin ominaisuuksuun joita edellisissä on ollut. Saatavilla on Hewlerr Packardin ja Lenovon yritystietokoneet.

laitteiden elinkaaripalvelu

Laitteiden elinkaaripalvelu varmistaa sen, että laitteiden ikääntyminen huomioidaan. Tarvittaessa tilataan jatkotakuu, lisätään muistia tai vaihdetaan isompi kiintolevy. Kun laitteen elinkaari on saavuttanut päänsä laite tuhotaan tietoturvallisesti ja tilalle hankitaan vastaava moderni laite jolla on pitkä elinkaari.

Tietoverkot palveluna

Langattomat verkot ja monimutkaisetkin fyysiset verkot on hyvä hankkia palveluna. Saat samaan pakettiin jatkuvat tietoturvapäivitykset, verkon suunnittelun ja verkon toteutuksen.

Valitse laitteet tarpeesi mukaan

Tässä esimerkkejä laitteista ja laitepalveluista. Tarkemmat tiedot saat pyytämällä tarjouksen.

Hinnat: Alv 0%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

15€

/kk
/KYTKIN TAI TUKIASEMA

Aruba tukiasemat ja kytkimet

alk. 98€

riippuen laitteesta ja saatavuudesta​

HP EliteBook 830 G8 - yritys-kannettavat

1123€-
1841€

riippuen laitteesta ja saatavuudesta

Pyydä tarjous

Form 434096410 to be rendered here.

Esimerkkejä laitepalvelusta

"Vaikeassakin Korona-ajan saatavuustilanteessa pystymme tilaamaan yhteistyössä vakioidut yritystietokoneet ja niihin liittyvät muut laitteet."
"Verkkolaitepalvelu mahdollistaa monimutkaisemmankin useampaa virtuaaliverkkoa hyödyntävän verkon ja sen suunnittelun hankinnan palveluna."
Sovi Jorman etäkahvit