ICT-kumppanuus

Liiketoiminnan ICT-kumppanuudella vapautat tiimisi varjo-IT:n parista bisnestäsi hyödyntäviin tehtäviin.

Hyödynnä laadukas ICT-palvelu joka perustuu ICT-ympäristösi ymmärrykseen ja tiimiin jolle iiketoimintaasi tukevan ICT-ympäristön toimivuus on sydämen asia.

Mietimme IT-ratkaisut tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi ja sitä tukevia IT-järjestelmiä. Priorisoimme kriittisimmät liiketoimintajärjestelmät aina ensimmäiseksi.

1kk irtisanomisaika

Me haluamme sinun olevan tyytyväinen palveluumme ja tämän takia meistä pääsee myös nopeasti eroon jos et ole tyytyväinen, joten kokeile palveluamme helposti ilman sitoumuksia.

Tietoturva kunnossa

Meidän avulla saat alan johtavat tietoturvaratkaisut käyttöösi ja varmuuden liiketoiminnan jatkuvuudesta. Me yhdistämme pilvipalveluiden ja tietokoneidesi langat

Uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut käyttöösi

Seuraamme IT-alan muutoksia päivittäin ja niitä riittää. Voit keskittyä alaasi ja me hoidamme IT:n.

Suuryrityksen osaamista kaikille

Perinteisesti vain suuryrityksillä on ollut mahdollisuus ottaa käyttöön viimeisimmät teknologiat. Meidän avulla myös sinä saat ne käyttöösi tehokkaasti ja nopeasti.

parallax background

Aloitushinnan palvelukuvaus

Sisältää käynnin sekä konsultaation (2h+käynti)

Premium ICT-konsultointipalvelu, jossa otamme huomioon sinun liiketoimintasi tarpeet. Hoidamme että IT-asiat hoituvat sujuvasti ja tietoturvallisesti. Tuomme tuoreimpia liiketoimintaasi tukevia ratkaisuita seuraamalla jatkuvasti alaamme. Voit keskittyä liiketoimintaasi ja me hoidamme IT-asiat. Meillä on kokemus myös suurista ympäristöistä ja näin voimme tuoda myös suuryritysratkaisut vakaalla osaamisellamme tehokkaasti ja nopeasti käyttöösi.

Ota yhteyttä