Keskity liiketoimintaasi
ja valitse yrityksesi ICT-tarpeisiin sopivat palvelut


Tehosta yrityksesi toimintaa turvallisilla ja älykkäillä ICT-ratkaisuilla, kustannustehokkailla pilvipalveluilla ja osaavilla asiantuntijoilla.

TIETOTURVAPALVELUT
Turvaa yrityksesi ja toimintaympäristösi hakkereilta.

Yhteiskunnan digitalisoituminen on tapahtunut nopeasti ja moni yritys on jäänyt kehityksessä jälkeen. Tämä altistaa yrityksen välittömään vaaraan, sillä rikolliset osaavat hyväksikäyttää kehityksen tuomia heikkouksia. Tietojärjestelmien luotettavuus, vakaa toimivuus, tiedostojen saatavuus sekä hyvä IT-tietoturvan taso ovat monen yrityksen perusedellytyksiä. Erilaiset toimintaympäristöt, tarpeet ja järjestelmät luovat omat haasteensa turvallisen toimintaympäristön luomiseen. Oikean ja riittävän tietoturvatason saavuttaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen on haaste kaikenkokoisille yrityksille. ICT-kumppanuus takaa ratkaisut ja välineet, jotka auttavat yritystäsi vastaamaan tähän haasteeseen.

ERITYISASIANTUNTIJAPALVELUT
Luotsaamme vaativat ja laajat ICT-projektisi onnistuneesti tavoitteseen.

Erityisasiantuntijamme tarjoavat vakaata kokemusta ja osaamista myös globaalisti. Vahvuuksiamme ovat: työasemien hallinnan optimointi, Enterprise-palomuurien asentaminen, tukkureidenkin hyödyntämä lisenssiosaaminen, IT-kehityshankkeet, Windows palvelimet, F-Securen tuoteportfolio sekä Office 365.

ICT-KUMPPANUUS
Tarjoamme sinulle luotettavan asiantuntijatiimin, joka oikeasti välittää yrityksestäsi.

ICT-kumppaninasi olemme mukana rakentamassa ja ylläpitämässä ICT-ympäristöäsi sinulle oikeilla ja sopivilla ratkaisuilla. Meillä on kokemusta erikokoisista ja erilaisilla toimialoilla toimivista yrityksistä, mikä on kehittänyt mahdollisuuksiamme toimia joustavasti ja ottaa asiakkaamme tarpeet huomioon. Olemme tukenasi ja kehitämme kanssasi yrityksesi ICT-alustaa tarpeen mukaan. Meiltä saat apua ongelmiisi nopeasti ja ketterästi!

Palvelukielenämme toimii suomi, mutta palvelemme myös tarvittaessa englanniksi. Kehitetään yhdessä yrityksellesi toimiva paketti, mikä säästää sinulle aikaa ja selvää rahaa. e-IT:n kumppanina ostat teknologiaa aina tarpeidesi mukaan, ja maksat vain siitä mitä tarvitset.


PILVI- JA PALVELINPALVELUT
Pilvipalveluiden joustavat lisenssimallit ja niiden jatkuva saatavuus tuovat yrityksellesi kustannussäästöjä.

Kun ICT-ratkaisut siirretään pilveen, niitä voidaan käyttää paikasta tai laitteesta riippumatta. Kauttamme saat käyttöösi rajattoman määrän toiminnallisuutta, joka tehostaa tiimityöskentelyä, viestintää ja tiedostojen hallintaa.

Pilvi-infrastruktuurissa laitteistoon ei tarvitse jatkuvasti investoida, joten laitekustannuksia voidaan vähentää merkittävästi pidemmän ajan kuluessa.

Pilvipalveluihin tallennetut tiedot ovat tallessa, vaikka tietokone rikkoutuisi tai se varastettaisiin. Tiedon säilyttäminen pilvessä helpottaa asioiden jakamista ja sisällön voi suojata - muutoin tieto on kaikkien nähtävillä.

Huoli pilvipalveluiden tietoturvasta ja epävarmuus tietoturvan riittävyydestä on yksi tyypillisistä esteistä pilvipalveluiden käyttöönotolle, vaikka muutoin niiden tuomat hyödyt houkuttelisivatkin. Pilvipalvelut kuitenkin pääsääntöisesti tarjoavat parempaa tietoturvaa kuin organisaatiot pystyvät omille ympäristöilleen tarjoamaan. Tämä perustuu siihen, että pilvipalvelutoimittajien on mahdollista rakentaa ympäristönsä vastaamaan sellaisiin tietoturvaan liittyviin vaatimuksiin, joihin asiakkaan ei yksinkertaisesti ole järkevää sijoittaa.


Ota yhteyttä