Tietoturvatkaisut

Yrityksen tietojen turvaaminen ulkopuolisilta hyökkäyksiltä tai tietojen päätyminen vääriin käsiin, GDPR-asetuksen tuomat vaatimukset ja muut alati päivittyvät haasteet saattavat tuoda yllättäviä lisäkustannuksia tai lamauttaa yritystoiminnan.

Kumppanina tuomme yritykseenne myös tietoturvan osalta palvelun, johon voi luottaa. Voit olla varma, että yrityksesi on turvattu myös kasvun ja toiminnan muutosten aikana.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tietoturvaratkaisua, sillä tietoturva menee aina käsi kädessä käytetyn rahan ja helppokäyttöisyyden kanssa. Lisäksi erilaiset toimintaympäristöt tuovat aina omat vaatimuksensa. Oikean ja riittävän tietoturvatason saavuttaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen ovat siis kaikille yrityksille haaste, johon kumppanina tuomme oikeat ratkaisut ja välineet.

Palomuuriratkaisuja tarjoamme ja kehitämme yhdessä Check Pointin kanssa. Check Pointin tuotteet ovat maailmalla tietoturvan keihäänkärkeä ja heidän valikoimistaan löytyy tutumpien suurille yrityksille suunnattujen ratkaisujen lisäksi myös oikeat tuotteet pienempien yritysten tarpeisiin.

Päätelaitesuojauksen, kyberturvallisuusratkaisujen ja haittaohjelmien torjunnassa käytämme etupäässä F-Securen luotettavia ratkaisuja, joista meillä on vuosikymmenien kokemus.

Tarjoamme myös parhaat tuotteet pienempien yritysten tietoturvatarpeisiin.