Palvelin- ja pilviratkaisut

Tarjoamme yrityksellenne toimintavarmat palvelin- ja pilviratkaisut, kustannustehokkaasti, turvallisesti ja ammattitaidolla toteutettuna.

Tiedon siirtäminen virtuaalipalvelimille tai pilvipalveluihin ei ole itseisarvo, usein myös yrityksen oma palvelin voi olla oikea ratkaisu. Työn liikkuvuuden, tietojen varmistamisen, kustannusten ja monien muiden syiden takia virtuaalipalvelin ja pilviratkaisut ovat kuitenkin se järkevin tapa toimia.

Meillä on vuosikymmenien kokemus ja erittäin korkea osaaminen konesaleista ja virtualisoinnista, siksi pystymmekin auttamaan asiakkaitamme välttämään pilvipalveluiden kompastuskivet ja virtualisoinnin karikot. Löydämme mahdollisesti sopivimman hybrid-ratkaisun Office 365, Azuren ja virtuaalisen konesalin yhdistelmänä.

Oma konesalimme sijaitsee turvallisesti Helsingissä, jatkuvassa valvonnassamme. Järjestelmämme toimii aina vähintään kahdennettuna, niin palvelin- ja levyjärjestelmien kuin yhteyksien ja virransyötönkin osalta. Järjestelmiemme alustana toimii VMware, koska se on markkinoiden luotettavin ja toimivin järjestelmä.

Luonnollisesti tuomme palvelinosaamisemme myös teidän omiin konesaleihin.

Järjestelmiemme alustana toimii VMware, markkinoiden luotettavin ja toimivin järjestelmä. Hybrid-ratkaisuissa käytössämme ovat Office 365 ja Azure.